Zoran Kesić: Samo sam se zezao!?
0 komentara

Objavljeno 18.05.2010 u 10:06

Autor i voditelj emisije „Fajront republika Zoran Kesić otkriva da se šalio da odlazi sa televizije Foks i da mu je emisija oteta. On priznaje da je čitavu priču izmislio i, štaviše, učestvovao u snimanju nove emisije koju je u nedelju vodio Žarko Stepanov.

zoran kesic Zoran Kesić:  Samo sam se zezao!?

- Sve je počelo spontano kada sam za jedan časopis izjavio da prelazim na TV Pink, RTS i B92, što je bila očigledna laž! Međutim, dok sam boravio u Parizu počela su da mi stižu pitanja novinara da li napuštam televiziju Foks, što me je podstaklo da se malo igram. Počeo sam da izmišljam da odlazim ne samo sa televizije, već i iz Srbije, da mi je emisija oteta, da će je voditi novi voditelj i da sam revoltiran čitavom situacijom!”

Kesić kaže da mu nije bio cilj da privuče pažnju, već da se igra:

- Šta ću kada volim da se s vremena na vreme malo poigram! Želim da nateram ljude da malo razmišljaju i da ne veruju slepo svemu što čuju. Da su obratili pažnju videli bi da se moja poslednja emisija zvala „Dezinformacija”, a poslednja emitovana s novim voditeljem očigledno je bila fol jer je bio drugi bend i starija publika. Ali, eto opet mi je pošlo za rukom da svoju zafrkanciju pretočim u delo.”

Na pitanje da su se javnosti pojavile fotografije sa njegovom devojkom iz Pariza, kod koje je navodno trebalo da se preseli, on je rekao:
- I to sam izmislio! (smeh) Nemam devojku u Parizu, a slike su fotomontaža.

kesic Zoran Kesić:  Samo sam se zezao!?

Čelni ljudi televizije  su bili obavešteni  o ovoj „igrici” i oni su je prihvatili. Čak su i na sajtu objavili da će novi voditelj raditi „Fajront republiku”.

- Nije im bilo lako, stizalo im je na desetine mejlova u kojima ih gledaoci mole da me vrate. Dugujem im veliku zahvalnost što su me podržali u ovoj ludoriji, jer pitanje je da li bih ovakvu slobodu imao na nekoj drugoj televiziji”.

Na pitanje šta dalje, Kesić je rekao:
- „Povratak Džedaja” je naziv sledeće emisije koju, naravno, vodim ja. Gosti će mi biti lažni voditelj Stepanov i Marija Kilibarda. Koncepcija je ista i trudiću se da uživamo do kraja juna, kada pravimo letnju pauzu.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player