Željko Joksimović promovisao svoj novi album!
0 komentara

Objavljeno 10.12.2009 u 14:36

Pevač i kompozitor Željko Joksimović održao je sinoć u novobeogradskom “Ekspocentru” koncertnu promociju novog albuma “Ljubavi” koja je, u najmanju ruku, podsećala na holivudsku dodelu Oskara.

zeljko joksimovic1 Željko Joksimović promovisao svoj novi album!

Joksimović se u specijalno dekorisanoj dvorani pojavio u društvu svoje devojke, voditeljke RTS-a Jovane Janković, i ćerke Mine. On je uz pratnju simfonijskog orkestra koncert započeo pesmom “Ljubavi”, za koju je tekst napisao Momčilo Bajagić Bajaga.

zeljko joksimovic jovana jankovic Željko Joksimović promovisao svoj novi album!

- Započinjem večerašnji nastup upravo ovom pesmom, jer ja živim od ljubavi i emocija. Od svog dragog prijatelja Bajage dobio sam najlepši tekst ikada napisan – rekao je Željko, koji je prisutnima otpevao sve pesme sa albuma, ali i neke koje je do sada retko izvodio uživo.
Generalni direktor “Telekoma Srbija” Branko Radujko uručio je Željku povelju, budući da je popularni pevač za samo dve nedelje prodao 300.000 primeraka novog CD-a uz MTS pripejd paket. Kako saznajemo, doštampano izdanje albuma naći će se u prodaji za 15 dana u izdanju “Minakorda” i “Siti rekordsa”. Među VIP zvanicama na promociji su bili: Viki Miljković, Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom, Saša Matić, Jelena Tomašević, Goran i Ivana Karić, Bajaga, Saša Kapor, Marko Kon, Žika i Jelena iz grupe “Zana”, Olivera Kovačević, Jelena Petković, Ivana Selakov, Dženan Lončarević, Maja Japundža-Nikolić i Nataša Miljković, koja se prvi put pojavila u javnosti posle porođaja.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player