Zbog čega su raskinuli Ceca i Cvele?
0 komentara

Objavljeno 12.03.2010 u 11:33

Sada već bivši par Ceca i Vladimir Cvetković Cvele rastali su se u sredu veče, a kao glavni razlog prekida ljubavne romanse navode se brojne nesuglasice sa kojima se atraktivni par suočavao, ali i razlike u statusu i materijalnom položaju.

ceca cvele3 Zbog čega su raskinuli Ceca i Cvele?

Ceca i Cvele svoj raskid odmah su objavili i na popularnoj socijalnoj mreži Facebooku, promenivši svoj ljubavni status u „single”.

- Iako su delovali kao skladan par, Ceca i Cvele nisu funkcionisali na najbolji način – navodi sagovorni blizak Ražnatovićki, i dodaje:

- Oni su bili poprilično različiti i Vlada nije mogao da se izbori sa teretom popularnosti koji nosi Ceca. Nesuglasice su se javile još na početku veze, a kulminirale su pre tri nedelje tokom njihovog prvog zajedničkog odmora na Kipru. Ceca je imala planove oko proširenja porodice, jer iznad svega voli decu, dok je Vlada imao druge planove u životu. Pošto se u ponedeljak uveče nije pojavila na reviji „Pala Zilerija” na kojoj je Cvele bio model, a ni veče posle toga na izložbi fotografija njenog prijatelja Miloša Nadaždina, odmah su počele glasine da u njihovom odnosu nešto ne štima. Njih dvoje su preksinoć posle dugog razgovora odlučili da svako krene svojim putem, posle čega se Vlada vratio u Novi Sad – zaključuje naš sagovornik.

cecavlada Zbog čega su raskinuli Ceca i Cvele?

Ceca u izjavi za medije nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje informaciju da su ona i Vlada raskinuli.

- Trenutno ne želim da pričam za medije o svom ljubavnom životu – bila je kratka Ceca.

Za razliku od svoje bivše drage, Vladimir Cvetković je priznao da su Ceca i on u sredu uveče prekinuli svoju vezu.

- Šta da vam kažem, kao i svaki normalan par, i Ceca i ja smo imali nesuglasice koje nismo uspeli da prevaziđemo. Zbog toga smo se razišli na ljudski način i ostali smo dobri prijatelji. Život ide dalje, sve je za ljude – rekao je Cvele.

izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player