Zašto je Marijana Grgić napustila Farmu?
0 komentara

Objavljeno 23.11.2009 u 14:12

Učesnica rijaliti-šoua Farma Marijana Grgić, koja je u subotu veče iznenada napustila seosko imanje u Barajevu, ima jaku upalu slepog creva i moraće da se operiše.

marijana grbic Zašto je Marijana Grgić napustila Farmu?

Marijana se u petak žalila na bolove u donjem delu stomaku. Mislila je da se radi o upali jajnika, međutim, lekarskim pregledom ustanovljeno je da aktuelna mis Vojvodine zapravo ima jaku upalu slepog creva, kao i cistu na jajniku.

- Marijanu je u petak ujutro probudio jak bol u stomaku i ona se požalila nekim farmerima, rekavši im da se izgleda prehladila i da je dobila upalu jajnika – navodi sagovornik blizak producentima, i dodaje:

- Budući da je bol postajao sve nesnosniji, organizatori „Farme” odlučili su da u subotu ujutru Marijanu odvezu u Dom zdravlja u Barajevu, gde su lekari posle pregleda ustanovili da se radi o upali slepog creva. Oni su Marijanu po hitnom postupku prebacili u beogradski Urgentni centar, a potom na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Lekari VMA posle pregleda rekli su da Marijana ne bi trebalo da ostane na farmi jer se radi o jakoj upali slepog creva, ali i da ima cistu na jajniku i da bi bilo najbolje da se operiše u Zrenjaninu, gde i živi. Marijanu su sa VMA vratili na farmu, gde se oprostila sa ostalim takmičarima i onda uputila svojoj kući. Gledaocima rijalitija nije bilo jasno zašto lepa Zrenjaninka bez objašnjenja napušta šou, iako je trebalo da u večernjoj emisiji prema glasovima takmičara bude odlučeno da li ostaje na farmi.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player