Zašto je Andrija Milošević objavio rat Milanu Kaliniću?
0 komentara

Objavljeno 22.01.2010 u 15:29

Voditelj i glumac, Milan Kalinić je na snimanju emisije „Magazin In“ koja će se sutra uveče emitovati na TV Pink, prosuo punu kofu vode na glavu Andriji Miloševiću!

andrija milosevic Zašto je Andrija Milošević objavio rat Milanu Kaliniću?

Ova nesvakidašnja scena šokirala je sve prisutne u studiju uključujući i goste, a iznenađena je bila i voditeljka Sanja Marinković, koja nije mogla da veruje šta se dešava u studiju.

Glumci Dejan Lutkić i Ivan Bosiljčić nekoliko minuta nisu mogli da zatvore usta od čuđenja, a prilikom polivanja deo vode zakačio je Tonija Cetinskog i Đuru Palicu, koji su umirali od smeha.

- Milan nije bio gost u emisiji, već je došao da sačeka Andriju, kako bi nakon snimanja zajedno putovali u Niš, gde su igrali predstavu „Pevaj, brate“. Da li iz dosade ili iz želje da zabavi prisutne, Kalinić se ušunjao u studio i iznenada prosuo kofu hladne vode na Andriju, koji je u tom trenutku odgovarao na pitanje voditeljke. Kad se pribrao, Milošević je rekao: „Jesi li ti normalan? Ovo je rat!“, na šta mu je kolega uzvratio sa „Kupačice moja“ – kaže izvor Kurira sa snimanja emisije.
Zbog čega je ispolivao kolegu, pitali smo Milana, koji nam je dao neobičan odgovor.

milan kalinic Zašto je Andrija Milošević objavio rat Milanu Kaliniću?

- To je bio izliv ljubavi, kao kad majka zagrli dete toliko jako da ga skoro uguši. Sve sam to uradio iz ljubavi prema Andriji, jer ne znam kako drugačije da mu pokažem emocije – rekao je Kalinić u svom stilu, dok je istuširani Banjo najavio osvetu.
- Milanu je ovo unapred oprošteno, ali neću mu zaboraviti to što sam do kraja emisije sedeo mokar i umalo zaradio upalu pluća. Od ljutnje nemam ništa, ali vratiću mu kad se bude najmanje nadao. Ne smem da otkrivam kako, ali već imam plan – rekao je voditelj Survivora.

Izvor: Kurir-info.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player