Vukašin Ilić je postao Sekina „desna ruka”!
0 komentara

Objavljeno 11.06.2010 u 09:46

U finalu rijalitija „Moja desna ruka” koje je održano sinoć na televiziji Foks, srpska folk diva Svetlana Seka Aleksić je, među troje finalista, izabrala asistenta – dvadesettrogodišnjeg studenta građevine Vukašina Ilića!

seka desna ruka Vukašin Ilić je postao Sekina „desna ruka!

Uz pravi spektakl u studiju koji je pripremila producentska kuća „Vižn tim”, Seka je posle proglašenja, sa pobednikom potpisala jednogodišnji ugovor po kojem će Vukašin biti deo njenog tima uz mesečnu platu između 300 i 500 evra. Vukašin je pored toga dobio i automobil „ševrolet spark”, a ključeve mu je uručila lično Seka.

seka desna ruka1 Vukašin Ilić je postao Sekina „desna ruka!
Seka je, metodom eliminacije, od troje finalista najpre iz izbora izbacila Sanju Stojković (24) iz Vrbasa. U superfinale ušli su Draško Alorić (23) i Vukašin Ilić. Iako je Draško bio ubeđen da će on biti proglašen za Sekinu „desnu ruku”, pevačica je ipak izabrala Vukašina. Draško je bio besan, ali je shvatio koje su njegove mane, koje su uticale da ipak ne postane asistent srpske Rijane. Vukašin je skakao od sreće i odmah pogledom potražio svoju devojku Sanju Rajković, koja je dan ranije ispala iz takmičenja.

seka desna ruka11 Vukašin Ilić je postao Sekina „desna ruka!
- Bilo je veoma teško izabrati samo jedno od njih troje, jer su svi izuzetno zanimljivi i vredni i zasluženo su došli do finala. Nijanse su odlučile da izaberem Vukašina. Možda je prevagnula njegova smirenost, staloženost i odmerenost. On dobro razmisli o svemu pre nego što postupi i mislim da ćemo se savršeno dopunjavati, s obzirom na to da sam ja izuzetno temperamentna. Sa svim takmičarima ostaću u kontaktu – izjavila je Seka nakon što je proglasila pobednika.

Pobednik rijalitija  nije skrivao zadovoljstvo što će biti lični asistent velike zvezde.

- Presrećan sam što je Seka baš mene odabrala. Verovao sam u sebe, ali opet, bio sam svestan i da su ostali kandidati izuzetno pogodni za ulogu koja se od njih zahtevala. Seka je bila divna prema nama. Već sutra počeću da radim kao njen asistent. Automobil je prelep i koristiću ga i za poslovne i za privatne obaveze. Sanja mi je, naravno, prva čestitala. Nas dvoje nastavljamo vezu – izjavio je Vukašin.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player