Vlado Georgiev završava uspešnu seriju koncerata u Sava centru!
0 komentara

Objavljeno 15.02.2010 u 16:57

Koncert Vlade Georgieva u subotu uveče u Sava centru bio je sjajan, a i sinoćno veče bilo je posvećeno ljubavi. Parovi u publici bili su zagrljeni, pomalo melenholični, jer ih je Vlado odveo na muzičko putovanje u neki lepši svet.

vlado georgijevq Vlado Georgiev završava uspešnu seriju koncerata u Sava centru!

- Meni je bitno samo da ljudi uživaju. Nisam od onih koji bi mogli da skreću pažnju publike na jednu osobu. Ne volim kada to prepoznam kod nekih svojih kolega kada na nastup dovode svoje žene, devojke. To je neka druga energija. Nešto sasvim drugo. Možda je čak i rasipanje pažnje i koncentracije. Ipak, pesmu treba pokloniti publici, a ne nekom posebno. Uglavnom mi to ne prija, jednostavno me dekoncentriše. Koncert je zaista trenutak gde sviram za publiku i želim da se energija raspodeli jednako na sve prisutne – rekao je Vlado pre koncerata.

U scenografiji koja je podsećala na Veneciju, sa čarobnim stubovima koji sežu do plafona dvorane, Georgiev je pevao „Lažni ljudi”, „Žena bez imena”, „Lažljiva”, „Ti i ja”.

Poznate numere koje Vlado sada svira u novim, akustičnim aranžmanima, krstareći poput pravog Barbe kroz različite muzičke žanrove. Latino, fanki i mediteranski pop učinili su njegove pesme posebno interesantnim za brojne obožavaoce koji su vriskom pratili poznate taktove njegovih hitova, a najveće ovacije popularni pevač dobio je za izvođenje hita „Hej ti”.

vlado georgijev Vlado Georgiev završava uspešnu seriju koncerata u Sava centru!

Prve večeri, šaljivu atmosferu Vlado je održavao tokom čitavog koncerta. Tako je publici otvorio srce izjavom da je nekada davno imao devojku koja mu je priznala da ima devojku. Takođe, šalu je nastavio rečima da bi i klaviri bili plavi da su plavuše OK.

I na sinoćnom koncertu publika je plesala svo vreme, devojčice su vrištale ka sceni, a Vlado nije propustio da još jednom napomene da je srećan što u „publici vidi ljude kojima je ‘Madlenianum’ bio preskup.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player