Vlado Georgiev 7. i 8.marta u Sarajevu!
0 komentara

Objavljeno 05.03.2010 u 20:32

Popularni kantautor Vlado Georgiev prvi put u karijeri nastupiće u velikoj dvorani u Sarajevu, a kako je interesovanje za koncert bilo ogromno, pored 8. marta, Georgiev je zakazao koncert i 7. marta u Domu mladih.

vlado georgijev1 Vlado Georgiev 7. i 8.marta u Sarajevu!

Posle pet svečanih novogodišnjih koncerata u „Madlenijanumu”, na kojima se Vlado Georgiev po prvi put u svojoj karijeri u intimnom ambijentu jednog od najreprezentativnijih pozorišnih zdanja u regionu predstavio akustičnim zvukom i izmenjenim aranžmanima, i velikog interesovanja publike, poznati kantautor je odlučio da se u ovom izdanju predstavi i široj publici, održavši tri akustična koncerta u „Sava centru” u februaru.

vlado georgijev u banjaluci Vlado Georgiev 7. i 8.marta u Sarajevu!

Od utorka 2. marta u prodaji su bile karte za prvi Vladov koncert u Sarajevu koji je zakazan za ponedeljak 8. mart. Prodaja karata prvog dana je išla toliko dobro, da su iste večeri sarajevski organizatori zvali menadžment Georgieva sa molbom za još jedan termin, te je tako zakazan šou i za nedelju 7. marta.

Kao i u „Madlenijanumu” i „Sava centru”, i u Sarajevu će se publici predstaviti akustičnim koncertima, a karte po cenama od 20 konvertibilnih maraka (oko 1.000 dinara) mogu se naći na biletarnicama Doma mladih i turističkoj agenciji „Sol Azur”, koja se nalazi u ulici Vladislava Škarica.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player