Višnja i Njegoš: Simpatija ali ostrvska!
0 komentara

Objavljeno 22.12.2009 u 10:27

Njegoš Arnautović, takmičar Survivora iz Bosne, nametnuo se u ovom serijalu kao naočit momak, koji se najbolje snalazi u ženskom društvu.

njegos1 Višnja i Njegoš: Simpatija ali ostrvska!

Nakon što je zaveo Makedonku Anu u plemenu „Manobo”, Njegoš je nakon prelaska u „Ga’dang” najprisniji odnos izgradio sa još jednom devojkom – Višnjom.

Pitanje da li između ovo dvoje avanturista postoji nešto više od prijateljstva počelo je da se nameće budući da puno vremena provode zajedno.

- Iskreno, čini vam se da se između mene i Njegoša dešava nešto više od prijateljstva, ali se ne dešava. Između nas jeste postojala simpatija, ali ne ljubavna već ostrvska – otkriva Višnja uz osmeh, te objašnjava da je sa Njegošem provodila vreme jer joj je prijalo njegovo društvo.

njegos i visnja Višnja i Njegoš: Simpatija ali ostrvska!

- Po meni, Njegoš je muškarac sa kojim sam ja imala najbolju komunikaciju u Survivoru. Gledaoci to ne mogu da vide, ali on ima puno zanimljivih i duhovitih priča iz privatnog života, koje nije pričao pred kamerama. Ja sam se sa njim dosta smejala, što mi je tamo u uslovima u kakvim smo bili, dosta značilo – ističe Višnja.

Kako kaže ova takmičarka, Njegoš joj je često podizao raspoloženje, za razliku od Nemanje koga smatra osobom sa negativnom energijom. Na pitanje da li se njihovo prijateljstvo ipak razvilo u nešto prisniji odnos Višnja odlučno tvrdi:
- Njegoš i ja ništa nismo imali, ali ostali smo i dalje u super odnosima. Ja sam osetila izuzetnu naklonost prema njemu, jer me je non-stop grlio, ljubio u čelo, imali smo i neke naše interne fore, što nas je na neki način dodatno zbližilo – priča Višnja.

visnja Višnja i Njegoš: Simpatija ali ostrvska!

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player