Večiti neženja Leonardo Dikaprio planira venčanje
0 komentara

Objavljeno 17.05.2010 u 09:39

Nagađa se kako bu uskoro Leonardo Dikaprio i njegova dugogodišnja devojka, seksi manekenka Bar Refaeli trebali da stanu na ludi kamen.

caprio 19 Večiti neženja Leonardo Dikaprio planira venčanje

Par je u vezi od 2005. godine, uz povremene prekide, a sada se šuška da bi konačno svoju vezu mogli i ozakoniti.

‘Leo je spreman  da se skrasi, a jedina žena koju želi pored sebe je Bar. Verujemo da će se venčanje dogoditi skoro’, rekao je izvor blizak paru.

bar refaeli and leo Večiti neženja Leonardo Dikaprio planira venčanje

Da je glumac spreman na taj veliki korak govori i to što je nedavno iz svoje kuće na Holivud Hilsu izbacio najboljeg prijatelja Lukasa Hasa kako bi se Bar uselila kod njega.

‘Leo je tražio od Bar da se doseli, ali tek nakon što mu je postavila ultimatum. Doslovce mu je rekla da će ga napustiti ako ne prestane sa životom večinog neženje, a zaista je mislila to što je rekla’, kaže izvor.

Holivudski glumac koji je ove godine napunio 35 godina priznao je da sve više razmišlja o braku i zansivanju porodice.

‘Definitivno osećam potrebu da napravim nešto više od života, nije sve u karijeri. Razmišljao sam kako malo vremena  zapravo proveo živeći normalno, u odnosu na vreme koje sam proveo na udaljenim filmskim lokacijama. O porodici sve više razmišljam, pogotovo otkako mi je umrla baka. To me nateralo da razmišljam o tome kako ništa nije večno, da je važno biti deo porodice, imati nekog važnog pored sebe, a ne samo živeti za posao’, rekao je Dikaprio.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player