Večeras počinje Farma!
0 komentara

Objavljeno 14.03.2010 u 12:31

Pre odlaska na najpoznatije srpsko seosko imanje u Lisoviću, novi VIP farmeri sinoć su ušli u karantin u beogradski hotel „Balkan”, odakle će se večeras uputiti u Barajevo.

 Večeras počinje Farma!

Izgleda da drugoj postavci „Farme” neće biti ništa lakše nego onima koji su probili led. Farmeri koji će se narednih tri meseca boriti za nagradu od 100.000 evra boraviće u ne mnogo promenjenoj kući. Svi prateći objekti koje su prethodni učesnici izgradili – svinjac, kokošinjac i tor – srušeni su, tako da će novi morati da pokažu svoje znanje u gradnji, ali i u brojnim poljoprivrednim poslovima. Budući da je u prošloj sezoni omiljeni ljubimac takmičara bila kuja Vukica, na farmu je doveden novi pas Vuk – Vukičin sin!

Među prvima je u karantin ušao bivši gradonačelnik Trstenika Raka Radović, koji će ove sezone na „Farmi” braniti političke boje. Radović je, inače, poznat kao veliki ljubitelj rijalitija, koga su više puta pokušavali da ubede da učestvuje u „Velikom bratu”.

U izoNemanja Stevanović 1 Večeras počinje Farma!laciju su ušli već najavljivani Gagi „Funky G”, novopečeni ljubavni par Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, pevačica koja se vratila iz ilegale Indira Aradinović Indi i turbo-folk zvezda Ivan Gavrilović. Što se tiče zabavnjačkih predstavnika, na „Farmu” ulazi bivši učesnik „Operacije Trijumf” Nikola Sarić Sajko. Ulazak kontroverznog voditelja emisije TV Košava „Luda kuća” Dejana Stankovića obećava da će na imanju biti dugih i britkih jezika. Posle dužeg ubeđivanja, na učešće je pristao i čuveni folker Miloš Bojanić.

sajko Večeras počinje Farma!

Voditeljka „Sitija” Iva Smiljanić takođe je prihvatila učešće, dok se, iako najavljen, njen kolega Vladimir Stanojević nije pojavio ispred „Balkana”. Jedino poznato ime što se zvezda tiče je Maja Odžaklijevska, koju smo takođe uhvatili pri ulasku karantin. Bosanska predstavnica u šouu biće manekenka Irena Ibrahimović.

Spekulacije o tome ko će ući na „Farmu” traju već dva meseca, a spominjana su mnoga imena iz sveta politike, estrade, glume i televizije. Pominjane su i Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Marija Šerifović, Zorica Marković i Milić Vukašinović. Ako se ispostavi kao tačno nagađanje, ulazak slavnog rokera Ivana Fecea Firčija verovatno će mnogima razjasniti zašto njegova bivša supruga Marina Perazić i njihove ćerke žive na ivici egzistencije, iako on godinama dobro posluje u Americi. Zabavnjačka imena koja su se spominjala kao najozbiljniji kandidati su nekadašnje članice grupe „Tap 011″ Goca Tržan i Ivana Peters.

Kako bi spisak učesnika do samog ulaska bio iznenađenje, glavni aduti rijalitija ući će direktno, bez boravka u karantinu.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player