Večeras biramo predstavnika za pesmu Evrovizije 2011!
0 komentara

Objavljeno 26.02.2011 u 19:52

Gledaoci RTS-a će večeras, u direktnom prenosu emisije “Pesma za Evropu”, izabrati predstavnika Srbije na 56. takmičenju za “Pesmu Evrovizije”, koje će biti održano u maju u Nemačkoj.

kristina kornelije aleksandra kovac Večeras biramo predstavnika za pesmu Evrovizije 2011!

Nadmeću se grupa “Briz” sa pesmom “Ring, ring, ring” kompozitora Kornelija Kovača, mlada pevačica Danica Radojčić Nina, koja će izvesti pesmu “Čaroban” Kristine Kovač i Aleksandra Kovač sa pesmom “Idemo dalje”, čiji je i autor.

Aleksandra kaže da je spremna da se takmiči sa bilo kojim pevačem i kompozitorom, pa tako i sa sestrom i ocem, odnosno njihovim izvođačima.

Mlada Nina Radojičić vidi kao veliku čast mogućnost da predstavlja Srbiju u Evropi dok Kornelije Kovač očekuje neizvesnu borbu i napominje da nije video pesme svojih protivnika.

nina Večeras biramo predstavnika za pesmu Evrovizije 2011!

Pobednika će izabrati publika SMS glasanjem, a sa jednog broja telefona moguće je poslati do deset poruka. Šou počinje u 21 čas, a u revijalnom programu nastupiće domaći muzičari i gosti iz Hrvatske i Makedonije, koji će izvoditi pesme porodice Kovač.

breeze Večeras biramo predstavnika za pesmu Evrovizije 2011!

Gosti srpskog nacionalnog takmičenja biće Nina Badrić, Dado Topić, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Karolina Gočeva, Boris Novković, Tanja Banjanin, Ana Stanić, grupe “Peti element” i “Zemlja gruva”, kao i glumci Milan Kalinić, Nikola Bulatović, Mina Lazarević i Sergej Trifunović.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player