VB: Ukućani nagovaraju Anabelu da bude sa Mladenom
0 komentara

Objavljeno 10.02.2010 u 16:44

Od kada je ušao u kuću „Velikog brata”, Mladen  Radulović ne krije da mu se dopada pevačica Anabela. Prvih dana ju je gledao preko žice, tokom prve žurke ju je nežno ljubio u glavu, a juče joj je priznao da mu je veoma draga i da će čekati da i kod nje prorade emocije.

11611 zabkuca10 ig VB: Ukućani nagovaraju Anabelu da bude sa Mladenom

Sve je počelo kada su Boki, Anabela i Mladen sedeli u dnevnoj sobi i kada je Boki, u želji da ih zbliži, izjavio da se Anabeli sviđa Mladen. Anabela se u tom trenutku zbunila, objasnila da nije ni vreme ni mesto da pričaju i otrčala u spavaću sobu bez objašnjenja. Boki je krenuo za njom i tada je Anabela počela da objašnjava da Mladena ne gleda kao dečka.

- Pre nego što sam ušla u kuću, bila sam upozorena na njega – otkrila je Anabela koja se posle nekog vremena sastala sa Mladenom u dvorištu.

anabela mladen VB: Ukućani nagovaraju Anabelu da bude sa Mladenom

- Ti si meni baš draga i ljupka, i pametna i namazana. Baš sam te zgotivio, nemoj da dozvoliš Bokiju da te smori – otkrio joj je Mladen, dok se Anabela nećkala. Mladen je nastavio:

- Imamo vremena i nigde se ne žurimo. Ovde se ljudi odljube i zaljube za dva dana. Ima vremena za sve, i ja sam džentlmen – pričao je zaljubljeno Mladen, dok je Anabela objašnjavala:
- U celoj priči me nervira to Bokijevo navaljivanje!

Mladen ga je branio:
- Ma on samo želi mene da zaštiti, da ne ispadnem budala. Ovo si suviše ozbiljno shvatila. Ovo je zezanje – pričao je Mladen.

U tom trenutku, Boki se vratio u dvorište i Anabela je počela da dodiruje Mladena i da doziva Bokija da to vidi. Boki se malo naljutio što su ga uvukli u ovu priču i rekao je da više ne želi da se meša pošto su mu oboje dragi.

anabela mladenq VB: Ukućani nagovaraju Anabelu da bude sa Mladenom

Inače, Anabela već danima ne može da odluči da li joj Mladenovo udvaranje prija, jer čas priča da joj je baš lepo, a čas da ga ne gleda na „onaj”, specijalan način. U svakom slučaju, svi ukućani je nagovaraju da bude sa Mladenom.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player