VB: Arsa ide kući sa 100.000eura!
0 komentara

Objavljeno 31.12.2009 u 11:51

Vladimir Arsić, taksista i di džej iz Užica, pobednik je trećeg serijala Velikog brata! On je sinoć, nakon tri meseca “života” pred kamerama, osvojio nagradu od 100.000 evra.

vladimir i enis proglasenje pobednika VB: Arsa ide kući sa 100.000eura!

Manuel je prvi, od šestoro finalista napustio kuću, a za njim su izašli Đorđe, Jovana, Karlo i na kraju Enis, koji se zbunjeno zahvalio svima na podršci. Karlo je po izlasku rekao da je znao da će ispasti, ali da i dalje smatra da je on jedini ukućanin koji zaslužuje pobedu.
“Ušao sam u prvu trojku i svaka mi čast”, zaključio je Karlo i dodao da je on, u odnosu na ostale ljude, vanzemaljac.

Jovana je jedina devojka koja je ušla u finale “Velikog brata”. Ona se najpre obratila novinarima, rekavši “hvala vam svima, bitno je da smo punili naslovnice”. Na opasku voditeljke da se poljubila sa Đorđem, Nikolom, Manuelom i Adminom, Jovana je rekla da se nije ljubila samo sa Đorđem, iako je to htela.
“On je moj dobar prijatelj i nisam želela da izgubim takvog čoveka zbog gluposti”, naglasila je Jovana i dodala da se ostali “dobro ljube”.

veliki brat finalisti VB: Arsa ide kući sa 100.000eura!

Iako je došao do finala, Đorđe je bio vidno razočaran pri izlasku iz kuće. On je rekao da hteo da je napusti još prve večeri i dodao da šou je “totalna glupost”. O odnosu sa Jovanom, Đorđe je rekao da sa njom “nije bilo nijednog poljupca, ni seksa, ni masturbacije”.
“Jovana i ja se jesmo dodirivali i mazili, trebalo je nežnosti, lepote i razumevanja u ovom haosu. Moje srce je ostalo na trećem spratu jedne zgrade u Banjaluci, pred jednim vratima i sad žurim da vidim šta je sa tim”, objasnio je on.

Manuel, koga je “Veliki brat” lažno proglasio pobednikom, izjavio je po izlasku iz kuće da je znao da neće pobediti. On je naveo da je “prvi kontakt” imao sa Seksi Sandrom, ali i da je razmišljao o odnosu sa Violetom i Mirom. Na pitanje voditeljke šta misli o Kiki, Manuel je rekao: “Ne znam šta će se dešavati sa nama sada kada sam napolje”.
Finalno veče “Velikog brata” obeležio je i nastup Jelene Karleuše, koja je otpevala svoju novu numeru “Insomnija”.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player