Uskoro Survivor VIP serijal, Seka Aleksić među takmičarima!
1 komentar

Objavljeno 16.01.2010 u 09:51

Seka Aleksić biće jedan od 12 takmičara ekstremnog rijaliti šoua Survivor sa VIP ličnostima! U divljini Filipina folk zvezda boriće se za nagradu od 100.000 evra. U šouu, čije snimanje je planirano za jun, VIP ličnosti imaće male privilegije – na ostrvo će moći da ponesu četkicu za zube, sapun, ogledalo i garderobu.

seka vip 2 Uskoro Survivor VIP serijal, Seka Aleksić među takmičarima!

Producentska kuća „Vižn tim”, koja već dve godine radi Survivor, uskoro počinje snimanje Sekinog rijalitija Moja desna ruka, u kome će pevačica tražiti svog pomoćnika. Ista kuća priprema i rijaliti „Bolnica”, u kome će ekipe Hitne pomoći u Beogradu 24 sata dnevno biti pod budnim okom kamera. Gledaoci će moći da vide sa kakvim slučajevima se naši lekari sreću.

- S obzirom na to da rijalitiji s poznatim ličnostima redovno obaraju rekorde gledanosti, producenti Survivora su odlučili da snime VIP serijal. Ideja da Seka bude jedna od takmičarki rodila se prošlog leta, kada je ona bila specijalni gost u serijalu koji se i dalje emituje na TV Foks. Zasad je poznato da je ona jedna od 12 takmičara koji će se boriti za nagradu, koja će najverovatnije biti vredna 100.000 evra – kaže izvor blizak produkciji, i dodaje:

- VIP serijal trebalo bi da bude snimljen na Filipinima i trajaće mesec dana. Poznati učesnici imaće neke privilegije, pa će tako na ostrvo, na kome će se boriti za preživljavanje, moći da ponesu četkice za zube, sapun, ogledalo i garderobu. Međutim, i oni će morati da se bore za hranu, pa će na njihovom meniju najčešće biti samo pirinač i ono što ulove ili pronađu na ostrvu – kaže izvor.

FILIPINI Uskoro Survivor VIP serijal, Seka Aleksić među takmičarima!- Istina je da sam pričala sa čelnim ljudima produkcije „Vižn tim” u vezi sa mojim učešćem u VIP Survivoru. Taj deo priče je još uvek otvoren, jer ništa nismo precizirali. Ukoliko prihvatim ponudu, sigurna sam da ću se na Filipinima snaći – kaže Aleksićeva.

Pored Seke, kao potencijalni VIP Robinzoni pominju se i pevačica Goca Tržan i kreator Saša Vidić, a za vođenje šoua biće zadužen glumac Andrija Milošević.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

1 komentar

  1. Marko

    Ja stvarno ne znam kome moze biti interesantan ovaj reality show u VIP izdanju?  Da gledam Seku, Gocu i Sasu Vidica kakao se prenemazu i kilave u borbama za imunitet – ne, hvala! Ionako ce samo da se prenemazu i svadjaju tamo na ostrvu. Dakle, VIP Farma na Filipinima :)

Odgovori

Get Adobe Flash player