Udaje se Milica Majstorović
0 komentara

Objavljeno 27.04.2010 u 11:38

Kragujevčanka Milica Majstorović odlučila je da stane na ludi kamen i ozvaniči svoju vezu sa sugrađaninom Nenadom Jevremovićem.

milica majstorovic sa deckom11 Udaje se Milica Majstorović

Učesnica prve sezone “Operacije Trijumf” izgovoriće sudbonosno “da“ 25. avgusta u rodnom gradu, a venčanju će prisustvovati samo najbliža rodbina i prijatelji.

“Milica i Nemanja verili su se pre nepunih mesec dana, a datum venčanja odabrali su nedavno. Kraj avgusta se pokazao kao idealno vreme za svadbu, jer će tokom leta oboje biti pretrpani obavezama. Detalji venčanja kriju se od javnosti, a intimnoj ceremoniji opštinskog i crkvenog venčanja prisustvovaće samo rodbina i najbliži prijatelji. Nakon svadbe novopečeni supružnici putovaće na medeni mesec, najverovatnije u Egipat”, kaže izvor blizak mladoj pevačici.

milica majstorovic2 Udaje se Milica Majstorović

I buduća mlada je potvrdila srećnu vest. Ona se potpuno oporavila nakon pokušaja samoubistva trovanjem lekovima, i očigledno zaboravila na ružnu epizodu iz svog života:

“Sa Nenadom mi je mnogo lepo, a nedavna veridba je kruna naše ljubavi. Planiramo venčanje, ali zaista ne bih želela da otkrivam datum i ostale detalje”, rekla je Milica, a kada je čula da je datum svadbe već procureo u javnost, samo se nasmejala.

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player