U kući Velikog brata dogodila se prva ljubav
0 komentara

Objavljeno 22.09.2009 u 20:59

Nije prošlo ni 24 sata od početka od novog serijala rijaliti-šoua Veliki Brat, a već se rodila ljubav između pojedinih ukućana!

 U kući Velikog brata dogodila se prva ljubav

Ono što je prve noći izgledalo kao “zbližavanje” i “varnice” između frizera Karla i Makedonke Violete, u ponedeljak tokom dana izrodilo se u ljubav.

Beograđanin Karlo, koji je u Kuću ušao da “pokaže da nije homoseksualac”, odmah je iskoristio šansu i uvalio se u krevet između Danice i Makedonke Violete. “Pali” su i poljupci, ali mrak u sobi nije dozvolio gledaocima da vide između koga…

Pošto su ukućani zbijeni u jednu sobu sa manjkom kreveta, neko je noć morao da provede u kadi! Ta “čast” je pripala starleti iz Kraljeva, Jovani.

Karlo je, inače, razveden, sada je frizer u Beogradu, a radio je na radiju i televiziji kao voditelj. Violeta je iz Skoplja, studira ekonomiju i bavi se modernim baletom.

Beograđanin ne propušta priliku i da “uhvati nešto sa strane”, pa je tako pokazivao Sexy Sandri kako da radi jednu vežbu, a starletu Jovanu često “šljapne” po guzi.

Prvo jutro u Kući VB proteklo je u opuštenoj atmosferi. Ukućani su obukli kupaće kostime i otišli na bazen u dvorištu. Opet su najprisniji bili Karlo i Viki, pa je lepa balerina sedela frizeru u krilu kao da se znaju “sto godina”.

Jedini koji se nije skinuo u kupaće gaće zbog izležavanja pored bazena bio je Radiša, po sopstvenom priznanju zavisnik od seksa koji nema šta da krije, koji se ipak postideo.

Izvor: Mondo.com

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player