Turska „1001 noć“ najpopularnija serija u Srbiji
1 komentar

Objavljeno 03.07.2010 u 18:03

Turska hit serija „1001 noć“, koja se već neko vreme emituje na Televiziji „Foks“ ovih dana beleži sve veću gledanost, te je trenutno i najpopularnija serija koja se emituje na domaćim kanalima sa 39,58 odsto udela u gledanosti.

1001 noc serija1 Turska „1001 noć“ najpopularnija serija u Srbiji
Prva turska sapunica na našim kanalima prati životnu priču mlade arhitektice Šeherezade zaposlene u velikoj građevinskoj kompaniji čiji su vlasnici Kerem i Onur. Obojica su uspešni i poznati biznismeni, ali Onur, zbog lošeg iskustva u prošlosti, potajno gaji bes i mržnju prema ženama. Ipak, veruje da je Šeherazada drugačija od ostalih žena, ona pleni lepotom, posvećena je poslu i zahvaljujući njenom talentu kompanija osvaja prestižnu nagradu na takmičenju arhitekata i dobija izuzetno važan i skup projekat u Dubaiju. Međutim, u Šeherezadu je zaljubljen Onurov partner i najbolji prijatelj Kerem zbog čega će njihov odnos biti doveden u pitanje.

1001 noc serija Turska „1001 noć“ najpopularnija serija u Srbiji

Pravi zaplet počinje od trenutka kada Šeherezada saznaje da njen sin boluje od leukemije, zbog čega joj je očajnički potreban veliki novac, a Onur se ponudi da joj pomogne uz jedan uslov – da sa njim provede jednu noć.

1001 noc serija2 Turska „1001 noć“ najpopularnija serija u Srbiji
Glavne uloge tumače poznate turske zvezde Berguzar Korel i Halit Ergenc, koji su partneri i u privatnom životu.

Pročitajte i ovo:
Reklama

1 komentar

  1. zlaki

    ..nepratim serije ali ova me je odusevila…lepi gumci..dobra guma i sadrzaj…muzika…sve je mnogo dobro….

Odgovori

Get Adobe Flash player