Tokio hotel sinoć održao koncert u Areni!
0 komentara

Objavljeno 29.03.2010 u 10:22

U „Beogradskoj areni” sinoć je nastupila nemačka tinejdžerka atrakcija, bend Tokio hotel.

tokio hotel Tokio hotel sinoć održao koncert u Areni!

Pevač i lider benda Bil Kaulic i njegova družina odsvirali su koncert na koji je nekoliko hiljada obožavalaca iz Srbije i regiona dugo čekalo: koncert benda trebalo je da bude održan još pre dve godine, ali je tada otkazan zbog bolesti pevača.

Ispred Arene još tokom popodneva „motao” se izvestan broj vrlo mladih, mahom ženskih fanova: devojčice su bez uspeha pokušavale da dopru do članova benda i izmame im autograme. Prvi susret, ipak, desio se tek pošto su se zamračila svetla u Areni i otkrila bina dizajnirana tako da bude nalik gradu iz budućnosti u kome preovladavaju crna, crvena i teget boja. Pevač je počeo koncert u crnom kožnom kostimu sa šljaštećim pojasom, a tokom nastupa presvukao se još nekoliko puta.

Bogata produkcija koncerta, održanog u sklopu najambicioznije dosadašnje turneje ove grupe, videla se i u scenskim efektima ostvarenim pomoću bine sa hidrauličnim elementima i različitim scenskim efektima, od konfeta do plamena, očigledno najomiljenijeg scenskog „alata” nemačkih bendova. Atmosferu nije pokvarila ni činjenica da je bend svirao pred polupraznom Arenom.

Veliki deo set-liste bio je, očekivano, posvećen numerama sa aktuelnog, visokostilizovanog albuma „Humanoid”. Publika je ove pesme dobro primila i pored toga što su kritike „sahranile” ovaj album, nazvavši ga jednim od najslabijih u karijeri grupe koja postoji već duže od 10 godina.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player