Survivor: Ujedinjenje proslavljeno uz Seku Aleksić
0 komentara

Objavljeno 06.01.2010 u 10:03

Kao što smo i najavili, takmičari Survivora doživeli su brojna iznenađenja u sinoćnoj epizodi, kada su se plemena napokon ujedinila, a svakako su najmanje očekivali da će zapevati i zaigrati sa poznatom folk pevačicom Sekom Aleksić.

seka aleksic survivor2 Survivor: Ujedinjenje proslavljeno uz Seku Aleksić

Nakon 32 dana provedena u išč­e­kivanju, došao je i dan ujedinjenja kojem iz „Ga’danga” pristupa šestoro takmičara, dok ih je iz „Manoba” samo četvoro. I dok Višnja, Njegoš, Nemanja, Teja, Klemen i Aca s radošću kreću na žurku povodom ujedinjenja, bivši „manobovci” Srđan, Dušan, Vesna i Dina već razmišljaju o tome kako će doživeti brzu eliminaciju od dojučerašnjih suparnika.

Divata Survivor: Ujedinjenje proslavljeno uz Seku Aleksić

Međutim, za ujedinjenje je potreban još jedan član, povratnik sa Ostrva duhova. Luka se šokirao kada je ugledao Nikolu, za koga je prokomentarisao da se puno promenio, te da mu deluje „kao neki ludak”. Nikola mu se poverava da je posle šesnaest dana provedenih uglavnom u samoći „počeo da se menja i da oseća neke flešbekove”. Priča se razvezala, pa se dotiču i spornog, prvog velikog konflikta u „Ga’dangu”, koji Nikola ima potrebu da rasvetli. Prosvetljava Luku, koji je u zabludi, da nije on bio mutivoda nego da je sve bilo Višnjino maslo.
Za razliku od svojih prethodnika, Luka nije prenoćio na Ostrvu duhova, već je odmah odmerio snage s Nikolom. Duel je imao naročitu težinu jer je pobedniku omogućavao novu šansu u ujedinjenom plemenu. Ipak, iako je Luka bio motivisan, Nikola je dao sve od sebe i odneo za sada najvažniju pobedu.

nikola survivor Survivor: Ujedinjenje proslavljeno uz Seku Aleksić

Ostali takmičari su prvo ritualno spalili stara plemenska obeležja i dobili nova, a novo pleme se zove „Divata” i ima zaštitnu jarkocrvenu boju. Seka Aleksić je pod maskom takmičarima poželela dobro veče, a onda im otpevala „Mito, bekrijo”. Pred kraj pesme je skinula masku, a takmičari su u nju gledali u neverici.
- Želim da se bar večeras osećate kao kod kuće i potrudiću se da vam koliko-toliko donesem talase rodnog kraja. Totalno razumem vaše preživljavanje ovde, divim vas se, pravi ste borci, svaka čast, naročito devojkama – rekla je Seka zbunjenim takmičarima. Onda je usledilo veselje u kojem su prednjačili Njegoš i Nemanja, što je Seki bilo veoma simpatično.

Voditelj „Survivora” se zatim pridružio skupu, ali ne radi zabave, već da bi im preneo da pleme nije formirano do kraja i da će im se pridružiti još jedan takmičar koji je više od dve nedelje živeo svoj život na drugom mestu. Dok ostali nagađaju ko bi to mogao biti, Nikolino lice ostalo je sakriveno iza maske „panišera” koju je sam oslikao.

nikola i andrija Survivor: Ujedinjenje proslavljeno uz Seku Aleksić

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player