Survivor: Ujedinjenje i iznenađenje!
0 komentara

Objavljeno 05.01.2010 u 11:25

U večerašnjoj epizodi rialiti serijala Survivor takmičare očekuju brojna iznenađenja – prvo na red dolazi dugoočekivano ujedinjenje plemena, a zatim i poseta popularne folk pevačice Seke Aleksić.

seka aleksic survivor1 Survivor: Ujedinjenje i iznenađenje!

Da je neko beležio koja reč se najčešće pominjala u plemenima zadnjih par nedelja, svakako da bi ta reč bila „ujedinjenje”. Nestrpljivi da naprave prvi veliki korak do pobede, takmičari će konačno moći da odahnu i stanu pod istu zastavu jer „Manobo” i „Ga’dang” više ne postoje. Ono čega mnogi nisu svesni je da nakon ujedinjenja kreće surovo nadmetanje u kojem se svako bori samo za sebe.

Zanimljivo je da ujedinjenje otvara pitanja o starim dogovorima, koje su takmičari pravili još na početku serijala. Dušan, profesor iz Zvečana, najveći strateg u „Manobu”, više nije siguran da li će moći da zadrži tako čvrstu poziciju u plemenu. Čuveni dvojac Njegoš i Nemanja se raspada nakon Njegoševog opanjkavanja ovog drugog, a sumnja i paranoja nagriza čak i Tejino i Višnjino prijateljstvo.

Međutim, pre nego što se plemena udruže, čeka ih kratko opuštanje, odlična žurka i neočekivana gošća. Svemu tome se takmičari nisu nadali ni u najluđim snovima. Prva gošća, dama pod maskom, obratiće im se i pozdraviti ih na srpskom jeziku, što će ih dodatno zbuniti. Nikome ništa neće biti jasno dok maske ne budu pale i dok se ne bude pojavila duga plava kosa, a Seka Aleksić će im zapevati jednu od najpoznatijih srpskih pesama.

seka aleksic survivor Survivor: Ujedinjenje i iznenađenje!

Takmičari će biti u neverici pitajući se da li je sve samo dobro smišljena šala.
- Veliki sam avanturista i mogu samo da kažem da je učešće u Survivoru i preživljavanje na Filipinima za mene fantastično iskustvo – rekla je Seka o svom učešću u ovom rialitiju, ne otkrivajući kakav je zadatak iznenađenja donela takmičarima.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player