Survivor: Ispao Nikola – Panišer!
0 komentara

Objavljeno 15.01.2010 u 12:07

Nikola Kovačević, student iz Kragujevca, napustio je Survivor i tako postao drugi član velikog veća, koje će odlučivati o sudbini finalista ovog rialitija.

nikola kovacevic Survivor: Ispao Nikola   Panišer!

Nikola će ostati upamćen po tome što je bio neprikosnoveni vladar Ostrva duhova na kome je sam proveo 16 dana, izbacio veliki broj takmičara iz igre, te tako uspeo da uđe u ujedinjenje. Prenoseći svoje utiske sa Filipina, on kaže da je nakon Survivora naučio da manje veruje ljudima.

- Survivor je iskustvo koje mi je dosta promenilo život, isto kao što je to bilo i sa vojskom u koju sam otišao nakon srednje škole. Sada manje verujem ljudima i vidim da iza svake akcije stoji neki interes i mnogo više analiziram ljude i situacije u životu – priča Nikola, koji je sa druge strane oduševljen neukrotivom prirodom filipinskih ostrva.

nikola kovacevic1 Survivor: Ispao Nikola   Panišer!

- Prelepo je iskustvo videti sva ta ostrva i pejzaže jer je to nešto što se mora doživeti, a što televizija uopšte ne može da dočara. Čovek se mnogo odvojio od prirode i tek tamo vidiš koliko je priroda stvarno moćna, te da jedino što možeš jeste da joj se pokoriš – objašnjava mladi Kragujevčanin.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player