Stefan Živojinović proslavio 18. rođendan!
0 komentara

Objavljeno 24.05.2010 u 21:22

Brenin i Bobin stariji sin Stefan Živojinović proslavio je punoletstvo na velikoj žurci za 300 zvanica u hotelu „Kontinental“.

Veselili su se Stefanovi prijatelji iz sveta sporta i drugovi iz škole, te mamini i tatini prijatelji sa estrade, iz politike, ekonomije.

brena stefan zivojinovic Stefan Živojinović proslavio 18. rođendan!

Na zabavi nije manjkalo dobrog raspoloženja, pesme i igre, a gostima su pred šampanjac i tortu podeljene majice sa natpisom „Finally legal“.

- Želeli smo da Stefanu priredimo nezaboravno slavlje kog će se rado sećati. Mogu da kažem da je sve bilo veoma dirljivo, jer smo Boba i ja pre svega zadovoljni Stefanovim uspesima, disciplinom i odgovornošću koju ima prema svojim obavezama. I smatram da je dobro vaspitano dete zapravo najveći uspeh svakog roditelja koji se ne meri ni sa čim. Uopšte, mislim da je biti uspešan roditelj i najteže i najlepše zanimanje na ovom svetu – priča Brena i dodaje:

- Nisam ni osetila kako je proletelo ovih 18 godina, i čini mi se da je kao juče bilo kada sam otpevala pesmu „Ja nemam drugi dom“, koju sam posvetila Stefanu.

stefan zivojinovic Stefan Živojinović proslavio 18. rođendan!

Živojinovići su se pred početak slavlja obratili zvanicama istakavši koliko im je porodična sloga važna. Zabavu su otvorile pesmom „Beauty queens“, a potom se mikrofona latila i Brena.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player