Srpska elita na premijeri mjuzikla “Kosa”
0 komentara

Objavljeno 04.02.2010 u 11:17

Nova verzija čuvenog mjuzikla “Kosa” premijerno je izvedena sinoć u “Ateljeu 212″, u adaptaciji i režiji upravnika tog teatra Kokana Mladenovića. Premijera je izazvala ogromnu pažnju srpske kulturne javnosti, a u veoma živoj atmosferi pred početak predstave u foaje “Ateljea 212″ sjatio se nezapamćen broj javnih ličnosti koje su došle da pogledaju čuveni mjuzikl.

kosa 2 Srpska elita na premijeri mjuzikla Kosa

Koreografiju  za brodvejski hit iz 1968. je kreirala gošća iz Slovenije Mojca Horvat, aranžmane je uradio Marko Grumić iz grupe “Vrum”, koja uživo svira u predstavi.

Uloge Bergera i Kloda igraju braća Sergej i Branislav Trifunović. U ansamblu su Gordan Kičić (Vuf), Ivan Jevtović (Had), Jelena Gavrilović (Šila), Katarina Žutić (Dženi) i mnogi drugi.

nole ana ivanovic Srpska elita na premijeri mjuzikla Kosa

Među ljubiteljima teatra našli su se i naši najpoznatiji teniseri, drugi reket sveta Novak Đoković i teniserka Ana Ivanović, koji su strpljivo pozirali fotoreporterima. Politička elita bila je takođe veoma bogato zastupljena, tako da su se u ljubitelje hipi pobune upisali predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković, potpredsednik Vlade Božidar Đelić, potom ministar zdravlja Tomica Milosavljević i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković, nekadašnji premijer Zoran Živković, a bio je najavljen i dolazak predsednika Srbije Borisa Tadića. “Kosu” je gledala i Ružica Đinđić.

Mnogobrojni glumci došli su da pozdrave napor kolega iz “Ateljea”. Na premijeru su došli: Mima Karadžić, Predrag Ejdus, Rada Đuričin, Neda Arnerić, Svetislav Goncić, Mihajlo Janketić, kao i čuveni pevač Đorđe Marjanović.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player