Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić ponovo glume zajedno
0 komentara

Objavljeno 27.08.2010 u 14:25

Uspešni glumački tandem Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, koji su osvojili srca publike u „Ranjenom orlu“, ponovo će zaigrati zajedno u glavnim ulogama upravo u ljubavnoj priči „Nepobedivo srce“.

sloba bosiljcic Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić ponovo glume zajedno
- Napravili smo dogovor sa RTS-om i počeli pripreme za novu seriju po romanu Mir Jam, koju će režirati Zdravko Šotra, a čiji je radni naziv „Nepobedivo srce“. U pitanju je prava ljubavna priča od 18 epizoda, a glavne uloge poverene su Slobodi Mićalović i Ivanu Bosiljčiću. Odlučili smo se za ovo dvoje glumaca zato što su u „Ranjenom orlu“ stekli veliku popularnost i mislim da će to biti na radost svih gledalaca – kaže direktor „Košutnjak filma“ Zoran Janković.

Radnja serije smeštena je u romantične tridesete i govori o nemogućoj ljubavi.
- Glavni lik, koji igra Bosiljčić, jeste siromašni mladić iz provincije, koji veoma lepo peva, a glavna junakinja Sloboda Mićalović je bogata bankarska ćerka iz jedne fine porodice. Njihova ljubav po raznim parametrima koji su važili u to vreme ne može da uspe i zato oni prolaze kroz mnoge peripetije – otkriva Janković.

sloba bosiljcic1 Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić ponovo glume zajedno

Početak snimanja ove serije planiran je od kraja septembra do proleća, dok se emitovanje očekuje na jesen iduće godine.

- Snimaćemo u Beogradu i okolini, odnosno Banji Koviljači, u Vršcu, u blizini Smedereva, a ova serija ima i dosta enterijerskih scena koje će biti snimane u našem studiju. Takođe, pošto glavni junak u nekom trenutku odlazi u milansku „Skalu“, a junakinja na školovanje u Pariz, planiramo i da neke od scena budu snimljene upravo u Milanu, odnosno Parizu – objašnjava Janković dodajući da smatra da će se ova priča dopasti publici.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player