Slavko Beleslin počeo da živi sa devojkom!
0 komentara

Objavljeno 13.01.2010 u 16:53

Iako su ga povezivali sa mnogim atraktivnim damama sa naše javne scene, jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji, urednik i novinar na televiziji „Pink“, Slavko Beleslin već izvesno vreme uživa u ljubavnoj vezi sa koleginicom iz iste medijske kuće – Sofijom Kažić.

Slavko Beselin Slavko Beleslin počeo da živi sa devojkom!


Uspešni novinari upoznali su se pre nekoliko godina kada su oboje počeli da rade na jednoj od najgledanijih televizijskih stanica u našoj zemlji, a tokom zajedničkog rada spontano su se zbližili, tako da su se vremenom između njih rodile nežne emocije.

„Trenutno sam zauzet i zaljubljen“, rekao je Slavko pre dva meseca, ne želeći tada da otkriva identitet svoje devojke.

Sada na pitanje o vezi sa koleginicom Kažić, Slavko uz osmeh kaže: „Nikada nisam želeo preterano da komentarišem svoj privatni život, tako da se i dalje pridržavam tog principa“.

Dok Sofija iza sebe ima brak sa političarem Vlajkom Senićem, od koga se razvela pre više od dve godine, za zgodnog novinara koleginice su uvek bile fatalne, pa je tako poznato da je bio u dugogodišnjoj romansi sa Brankom Glasović sa kojom je raskinuo krajem 2006.

Kako je i Beleslinu i njegovoj partnerki važno da svoju intimu sačuvaju samo za sebe, oni su izbegavali da se pojavljuju zajedno na javnim događajima, a jedna od retkih prilika kada su izašli je bila žurka povodom otvaranja „Fashion“ televizije u Srbiji.

Prema rečima njihovih prijatelja,  Slavko i njegova partnerka su odnedavno počeli i da žive zajedno, što je jasan znak da je njihova veza ozbiljna i stabilna.


Izvor: Hellomagazin.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player