Severina proslavila 38. rođendan!
0 komentara

Objavljeno 22.04.2010 u 11:19

Severina Vučković je 21. aprila proslavila 38. rođendan.  U zagrebački restoran “Croatica”, čiji je vlasnik bivši muzički menadžer Edvin Softić, pevačicu je njenim sponzorskim “VW Touaregom” dovezao verenik Slavko Šainović. Seve je za proslavu rođendana odenula decentnu cvetnu haljinu iznad kolena, plesne cipelice i antički nakit.

sevka01 Severina proslavila 38. rođendan!

Dva sata pre slavlja Slavko je iz Rijeke stigao po nju u stan na zagrebačkom Kozjaku. Verenik je u Severin stan stigao oko 19 sati. Bio je ležerno obučen u belu majicu, farmerke i patike, a u ruci je nosio buket ruža. Naravno, za slavljenicu, svoju dragu. U stanu od dvestotinak kvadratnih ostali su do 21 sat, a Slavko se u međuvremenu presvukao u crno odelo i košulju, a na nogama je obuo crne cipele sa smeđim pertlama.

sev 03 Severina proslavila 38. rođendan!

Prošle godine Slavko je Severini poklonio belog labradora, koga je pevačica nazvala Pikaso, pošto je poštovalac španskog umetnika. Pevačica je kasnije rekla da se brzo vezala za psa i da ne može da zamisli više život bez njega.

U restoran koji je zakupila za rođendan stigla je poslednja, a svi su je gosti čekali. Severina je na proslavu pozvala prijatelje, među kojima su bili dizajner, advokati, tekstopisac, kompozitor, fotograf, direktorka izdavačke kuće.

Gosti su sa menija birali što su hteli. A, jeo se tatarski biftek, salata od hobotnice, supa od bikova repa, sote od srnetine sa parmezanom, marinirana gušja jetra s pekmezom od ljubičastog luka, piletina u umaku od cimeta i crnog vina s rimskim njokama.

Severinu, Slavka i goste zabavljali su vojvođanski Cigani, a pevačica nije plesala, niti je zapevala. U restoranu su joj napravili tortu, a slavljenica je, naravno, oduvala svećice. E, sad šta je poželela, nije nam poznato.

Inače, prošle godine Seve je slavila “divan dan” takođe u Zagrebu, ali u restoranu “Okrugljak”. Tada su gosti trebalo da se maskiraju, a ona se obukla u ženu mačku, dok je Slavko bio gusar. Pre dve godine, pak, slavila je u restoranu “Kod Ferenčine”, a žurku sa prijateljima je nastavila do jutra u zagrebačkom klubu “Jedinica”.

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player