Sergej Ćetković sinoć oduševio publiku u Areni!
0 komentara

Objavljeno 11.12.2010 u 13:24

Nakon 45 minuta kašnjenja, više od 16 hiljada ljudi gromoglasnim aplauzom pozdravilo je popularnog pevača Sergeja Ćetkovića koji je sa pratećim bendom počeo koncert večeras u “Beogradskoj areni”.

sergej1 foto n kostic f Sergej Ćetković sinoć oduševio publiku u Areni!
- Dobro veče, Beograde. Jako sam se uželio ove prijatne atmosfere posle dvije godine. Večeras ću pjevati punog srca, kao što je puna “Arena” – rekao je pevač i počeo pesmom “Dva minuta” sa svog istoimenog poslednjeg, petog studijskog albuma, koji ovom prilikom pevač prvi put koncertno promoviše.

Nakon toga začule su se pesme “Kad bi htjela ti”, “I da znam gdje”, “Od mene su te dušo ukrali”, “Nemoj da daš”. Salom se prolomio veliki aplauz kada je posle kompozicija sa novog albuma otpevao neke od najpoznatijih pesama “Budi mi voda”, “Nazovi me”, “Prokleta bila”, “Neću da znam”, “Prsten na sto”, koje su mu donele veliku popularnost. Na taktove pesme “Ako te nije pronašla ljubav”, uz prigušeno svetlo i veoma romantičnu atmosferu, publika se njihala u istom ritmu, pevala u glas, a neki su i zaplesali…

sergej2 foto n kostic f Sergej Ćetković sinoć oduševio publiku u Areni!

Ovaj koncert je samo jedan u nizu koncertne turneje nazvane po poslednjem albumu “Dva minuta”, koja je počela u novembru gde je Ćetković posetio više gradova u Srbiji, među kojima i Niš i Novi Sad, a završiće se krajem iduće godine u Sloveniji. Nastup u “Beogradskoj areni” ima i emotivni značaj jer pop pevač ove godine slavi deceniju profesionalnog bavljenja muzikom.
sergej4 foto n kostic f Sergej Ćetković sinoć oduševio publiku u Areni!

Uz pesmu “Sati, dani, godine” na video bimu išle su slike pevača kad je bio dete, sa nastupa, sa venčanja i sa bebom Lolom, što je izazvalo veliko oduševljenje prisutnih…Atmosfera je dovedena do usijanja kada su na scenu izašli članovi grupe “Neverne bebe” koji su nastupili kao gosti. Oduševljena publika pevala je najveće hitove starih rokera, nakon čega je ponovo na binu izašao Sergej i izveo svoj prvi veliki hit “Zaustaviću vreme”, i još mnoge pesme koje publika voli. Za kraj je ostavio svoju možda, najljubavniju pesmu “Pogledi u tami”, kada su mnogima zasuzile oči, dok je na stotine zaljubljenih parova plesalo uz dobro poznate ritmove, i zajedno sa Sergejem zamišljalo prelep pogled sa Ajfelovog tornja.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player