Sergej Ćetković postaje glumac!
0 komentara

Objavljeno 03.03.2010 u 17:24

Sergej Ćetković, popularni kantautor, prihvatio je jednu od glavnih uloga u filmu za koji je scenario napisao glumac Slaviša Čurović, njegov dugogodišnji prijatelj.

sergej1 Sergej Ćetković postaje glumac!

Ovaj akcioni triler čiji je radni naslov „Greška” trebalo bi da počne da se snima do kraja godine, a Sergej i Slaviša igraju dva najbolja druga.

tijana curovic Sergej Ćetković postaje glumac!Sergejeva odluka da prihvati ulogu nije neobična jer je ovaj muzičar veliki filmofil i poznavalac sedme umetnosti. Nakon srednje muzičke škole želeo je da upiše režiju, ali kako tog smera nije bilo na Umetničkoj akademiji na Cetinju, odlučio se za Muzičku akademiju. Svoj talenat za režiju pokazao je nedavno kao autor spota za pesmu „Dva minuta” koji je snimao u Londonu.

Ekipa je zaključila da je odličan glumac, a prolaznici su ga u čudu gledali dok je onako visok trčao ulicom pa su vikali za njim: „Terminator, terminator!”
U filmu „Greška” Slaviša i Sergej igraju dva druga, a Tijani Čurović, Slavišinoj supruzi, poverena je glavna ženska uloga.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player