Sandra osvojila i šeika Jusufa al Saraja
0 komentara

Objavljeno 08.12.2009 u 10:31

Sada je već sasvim izvesno da Sandra Obradović u seoskom ambijentu nadomak Barajeva samo izigrava naivnu Jucu!

sandra 2 Sandra osvojila i šeika Jusufa al Saraja

Pored toga što je uspela da zavede Topalka, Nigora i mlađanog Marka Đurovskog, došli smo do informacija da plavokosa misica i voditeljka svoje zavodničke veštine rado koristi i u privatnom životu. Jer, kako drugačije objasniti fotografije na kojima se u zagrljaj baca nikom drugom do “šeiku” Jusufu al Saraju, našoj javnosti poznatom po navodnim aferama sa Anom Nikolić i Danijelom Vranić.

sandra 1 Sandra osvojila i šeika Jusufa al Saraja

A da je tamnoputi biznismen i više nego oduševljen čarima naše lepotice potvrđuje i to da je sa Obradovićevom uslikan na kojekakvim partijima, ali i na plaži, u avionu, na jahti.

„Devojka me najpre privuče dobrim izgledom, ali to nije presudan faktor. Odlučujem se za vezu kada kroz razgovor sa dotičnom lepoticom zaključim da je komunikativna i pametna, što je meni vrlo bitno. Ja sam pre svega biznismen, a žena koja me prati mora da bude obrazovana i reprezentativna“, izjavio je nedavno Jusuf u intervjuu za jedan nedeljnik. E sad, poznato je da Sandru njene sustanarke na farmi smatraju svakakvom samo ne pametnom i obrazovanom. A da je atraktivna i reprezentativna, kako reče “šeik”, to svakako jeste!

sandra 3 Sandra osvojila i šeika Jusufa al Saraja

Elem, da li se između 20-godišnje manekenke i šarmantnog Arapina dogodilo nešto više od prijateljstva zasad možemo samo da nagađamo. Međutim, kako njoj šestogodišnja veza sa odbojkašem Ivicom Jevtićem ne predstavlja barijeru u flertovanju i razmenjivanju nežnosti sa drugim muškarcima, što se potvrdilo i u ovom rijaliti programu, ništa nije isključeno.

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player