Sajku se sviđa Aleksandra Bursać!
0 komentara

Objavljeno 18.03.2010 u 11:43

Mladi pevač i  učesnik rijaliti programa „Operacija trijumfNikola Sarić preksinoć je u uživom programu „Farme“ priznao kako je zamolio organizatore da dovedu pevačicu Aleksandru Bursać i da ako to urade, on će je oženiti.

aleksanra bursac Sajku se sviđa Aleksandra Bursać!

Sajko je u priči sa Milenom, Nemanjom i Macom spomenuo kako bi voleo da vidi Aleksandru na farmi, jer mu se jako sviđa. Maca je bio šokiran kada je čuo da je mlada zvezda „Granda“ njegova želja, jer se nikako ne poklapa sa prethodnim izborom njegovih devojaka.

nikola saric Sajku se sviđa Aleksandra Bursać!

No, prvobitno iznenađenje je brzo prošlo, pa je pao dogovor da će, ukoliko se desi da Aleksandra dođe na farmu i pristane da se uda za mladog pevača, upravo Maca da kumuje. Sajko je inače spomenuo da se doskoro dopisivao sa jednom Mileninom i Nemanjinom koleginicom, ali kamere nisu uspele da zabeleže ko je to bio, jer su vrlo vešto pisali po stolu kako niko ne bi čuo njegovu tajnu. Takođe je spomenuo da ništa nije imao sa tom pevačicom osim muvanja preko poruka. Podsećanja radi, mladi pevač je bio donedavno u vezi sa svojom profesorkom iz „Operacije trijumf“ Milicom Cerović.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player