Sajko jedan od favorita na Farmi!
0 komentara

Objavljeno 09.05.2010 u 14:17

Nikola Sarić Sajko je po povratku na imanje u Lisovićima ponovo postao jedan od favorita “Farme”. Mladi pevač koji je dobio najviše glasova publike za povratak ima punu podršku i nekadašnjih studenata “Operacije trijumf” koji su sada već sigurni u njegovu pobedu.

sajko12 Sajko jedan od favorita na Farmi!

– Mislim da je Sajko bio favorit i pre nego što je ispao, i sada, ima velike šanse za pobedu. Nadam se da će da istraje. Prvi put mu je bilo teško, ali je sredio neke stvari napolju. Verujem u njegovu pobedu – kaže pevač Nikola Paunović, nekadašnji Sajkov cimer i dobar drugar.

Podsećamo da je Sajko već prvih dana priznao da je ušao u „Farmu“ kako bi preboleo bivšu devojku Milicu Cerović, profesorku plesa u „Operaciji trijumf“ s kojom se zabavljao više od godinu dana. Po izlasku Sajko se, kako se priča, pomirio sa Milicom i sada je snažniji i sigurniji u sebe, pa samim tim ima više elana da se bori.

Uprkos svemu, Nikola Paunović kaže da Sajko nije baš imao veliku želju da se vrati.

– Rekao je da nije baš za to da se vrati, ali da će ispoštovati publiku ako ga izglasaju. Lično mislim da je dobro što se vratio. Sada zna ko mu radi iza leđa i svestan je nekih stvari kojih prvi put uopšte nije bio. U neke ljude se razočarao, ali sada zna šta i kako, to ga je sve ojačalo – tvrdi Paunović.

Podsećamo da su se Nemanja i Milena svađali zbog Sajka, te da ga je najviše ogovarao Miloš Bojanić.

– On nije zlopamtilo i neće se nikome svetiti. Samo je rekao da sada zna ko mu šta misli, i samo će se distancirati od tih ljudi. Mislim da mu je generalno lakše zato što zna kako stoje stvari na farmi, a i bio je u civilizaciji, što pozitivno utiče na psihu – kaže Paunović.

– On nije pokvaren kao većina, i sigurno nikome ništa loše neće uraditi. Nije spletkaroš i, ne zato što mi je dobar drug, ali on je tamo najbolji čovek. Zbog toga se i nadam da će pobediti. Nadam se da će „Farma“ prestati da se zove „Ćeranići šou“ i da će neki drugi ljudi s kvalitetima, koji su vredni pažnje, napokon da dođu do izražaja – smatra Paunović.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player