Sajko je potpuno slobodan da ostvari ljubav na Farmi
0 komentara

Objavljeno 21.03.2010 u 09:31

Prijatelji simpatičnog učesnika „Farme“ Nikole Sarića Sajka, koji je stekao veliku popularnost učešćem u šou „Operacija trijumf,“ slažu se u nekoliko stvari – da je Nikola dobar, pravičan momak, pre svega zanimljiv, osoba kojoj veoma prija seoska atmosfera i poslovi na imanju, a pre svega je dobar kuvar te se nadaju da će u emisiji svi ovi kvaliteti doći do izražaja, zbog čega bi mogao i da pobedi.

sajko1 Sajko je potpuno slobodan da ostvari ljubav na Farmi

Nikola Paunović, bliski Sajkov prijatelj koji je sa njim bio u grupi OT bend, ističe da je Sajko veoma snalažljiv i da s njim nikada nije dosadno.
– Znao sam da će Sajko ući na farmu i veoma sam srećan zbog toga jer znam da s njim tamo sigurno neće biti dosadno. On će se dobro snaći jer generalno voli da ide u selo. Još kao dete je često posećivao dedu na selu. Seoski poslovi mu nisu strani, voli seosku idilu i sve ume da radi, sve te muške poslove opravke, popravke, cepanje drva… Jedino mu je možda strano muženje krava. Baš me zanima kako će se snaći u tome. Dobar je i kuvar i ako mu žene budu pružile priliku, sigurno će ih oduševiti kulinarskim sposobnostima – priča  Nikola Paunović.

ot bend Sajko je potpuno slobodan da ostvari ljubav na Farmi
S obzirom na to da je Sajko slobodan, a nedavno je izašao iz duge veze u kojoj je bio sa svojom profesorkom plesa iz „Operacije trijumf“ Milicom Cerović, potpuno je slobodan da ostvari ljubav u „Farmi“. Pitanje je koja će mu se devojka svideti.
– Nijedna farmerka nije njegov tip. Možda ako ubace baš neku dobru ribu. Mala voditeljka Iva je slatka, ali nije baš za njega – priča Nikola.
Interesantno je da je tokom boravka na farmi Sajko otkrio da se dopisivao s jednom takmičarkom „Granda“, a potom i kroz šalu objasnio da se radi o Aleksandri Bursać, s kojom bi se, prema njegovim rečima, „ženio da uđe na farmu“. Nikola kaže da se Sajko šalio i da uopšte ne zna ko je Aleksandra Bursać.

Inače, Sajka u emisiji pomno prate svi učesnici „Operacije trijumf“ i navijaju, nadaju se njegovoj pobedi, pa tako drugi bivši student „Operacije trijumf“ Vukašin Brajić kaže:
– Navijam za njega, biće mi drago ako pobedi, bilo bi mi žao da prođe kroz još jedan pakao zbog rialiti šoua, a da ne ostvari uspeh. Voleo bih stvarno da Sajko kupi stan – zaključuje Vukašin.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player