Sahranjena Ksenija Pajčin
0 komentara

Objavljeno 20.03.2010 u 22:02

Ksenija Pajčin sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu uz prisustvo rodbine, prijatelja i brojnih kolega sa estrade.

 Sahranjena Ksenija Pajčin

Opelo je počelo u 14 časova, a pola sata kasnije kovčeg sa telom položen je u grobnicu aleje na Novom groblju. Na večni počinak jednu od najlepših Srpkinja ispratilo je više od 2.500 ljudi. Brojni saradnici, kolege, predstavnici medija prilazili su da u mukoj tišini izjave saučešće roditeljima i rodbini.

Baki Mari, koju je pevačica najviše volela i često isticala da liči na nju, pozlilo je već prilikom opela, sat vremena pre sahrane, tako da je intervenisala ekipa hitne pomoći.

 Sahranjena Ksenija Pajčin

Ksenija je u belom kovčegu spuštena u mermernu grobnicu u najlepšoj aleji najvećeg beogradskog groblja. Poslednji govor, koji su napisali njeni najbolji prijatelji i kum Bane Dević, dotukao je majku Ljubicu, koja se do tog trenutka držala hrabro i stameno. Uz nju su sve vreme bili bivši suprug Miloš i Ksenijina mlađa sestra, njegova ćerka iz drugog braka. Povorka je bila duga gotovo kilometar, a cveće koje su doneli prijatelji i obožavaoci prekrilo je i susedne grobove.

Od kolega i saradnika sa estrade posednju počast pevačici odali su Ana Nikolić, Romana Panić, Neda Ukraden, Indira Radić, Marina Tucaković, Bora Drljača, Ivana Škorić, Biljana Obradović, Bane  „187“, Katarina Ostojić, Sandra Obradović i mnogi drugi.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player