Rade Šerbedžija u Hariju Poteru!
0 komentara

Objavljeno 20.11.2009 u 21:36

Popularni glumac Rade Šerbedžija počeo je sa snimanjem scena najnovijeg nastavka filma o Hariju Poteru. U “Harry Potter i darovi smrti”, Rade će zaigrati Gregorovicha, najvećeg majstora za izradu štapića. Iako je njegova uloga mala  i u svojim scenama glumi samo s Ralfom Fajnsom, odnosno Voldemortom, Šerbedžija je za Jutarnji list otkrio kako ga klinci naprosto obožavaju.

rade serbedzija Rade Šerbedžija u Hariju Poteru!

“Moja uloga je poprilično važna jer se moj lik u filmu  dosta spominje. Snimam scene samo s Voldemortom što me posebno raduje jer je on čudesan glumac, a osim toga, nekako smo se posebno sprijateljili”, rekao je Rade koji dodaje da je sreo i ostale glumce, između ostalih, Danijela Redklifa i Ruperta Grinda koji su mu hodnikom vikali “Boris the Blade”. “To je moja uloga u filmu ‘Snatch’ Gaja Ričija koju očito obožavaju”, kroz smeh je rekao slavni glumac.

rade21 Rade Šerbedžija u Hariju Poteru!

Što se tiče same uloge, Šerbedžija je zadovoljan ulogom, ali i do sad snimljenim materijalom: “Moja kćerke, uključujući i Luciju, uzbuđene su što snimam Harija Potera”, priznaje Rade koji paralelno s ulogom majstora za čarobne štapiće snima i film “Untitled Georgia Project”, čija se radnja temelji na prošlogodišnjem rusko-gruzijskom ratu. Osim Radeta u  tom filmu pojavljuju se glumci poput Vala Kilmera i Endija Garsije.

Izvor: Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player