Rada Manojlović podrška Ani Ivanović na Australian Openu!
0 komentara

Objavljeno 30.12.2009 u 19:13

Rada Manojlović biće specijalni gost srpske teniserke Ane Ivanović na Australian openu, koji počinje 18. a završava se 31. januara u Melburnu.

ana ivanovic rada manojlovic Rada Manojlović podrška Ani Ivanović na Australian Openu!

Manojlovićeva bi trebalo da sedi u loži, pored Aninih roditelja, Miroslava i Dragane Ivanović, brata Miloša, trenera i dečka, golfera Adama Skota.

Popularna pevačica upoznala je lepu teniserku pre nešto više od mesec dana, kada je pevala na proslavi 18. rođendana Aninog brata Miloša u Beogradu.

Najveća želja Miloša Ivanovića bila je upravo da proslavi punoletstvo zajedno sa društvom, uz Radine hitove. Ana i Rada su tada dosta vremena provele u ćaskanju, a kada su shvatile da će u isto vreme boraviti u Australiji, odlučile su da se i tamo sretnu.

Ana je pozvala Radu da bude njen gost tokom mečeva na Australian Openu, što je mlada pevačica prihvatila jer će tokom januara imati prvu samostalnu turneju po većim gradovima Australije. Karte za koncerte u Melburnu, Sidneju, Pertu, Adelaidi, Kanberi i ostalim gradovima uveliko su rasprodate.

Rada.manojlovic11 Rada Manojlović podrška Ani Ivanović na Australian Openu!

“Tačno je da ću ići da bodrim  Anu Ivanović na Australijen openu! Nas dve smo se upoznala na proslavi 18. rođendana njenog brata, gde sam ja pevala. Još tada sam joj rekla da ću doći da gledam njen meč, jer ću od 19. januara do 6. februara biti na turneji u Australiji. Veoma se radujem tom događaju”, rekla je popularna pevačica.

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player