Prvi glas Srbije – ispao Dušan Kurtić!
0 komentara

Objavljeno 20.11.2011 u 22:24

“Pesma sa posvetom” bila je tema druge finalne večeri Prvog glasa Srbije. Takmičari su se predstavljali pesmom koju su posvetili nekoj dragoj osobi. Birajući pesmu koja za njih ima posebno značenje i posvećujući je nekome ko im je vrlo važan, finalisti su na najbolji način mogli da pokažu emocije.

glas1 Prvi glas Srbije   ispao Dušan Kurtić!

Žirijska trojka, Lena, Vlado i Mare, je nakon svakog nastupa komentarisala sve aspekte pevanja, uključujući stajling i sam scenski nastup. Bez obzira na njihove pohvale ili primedbe, publika je imala mogućnost da glasa sms-om za svoje favorite i da im svojim glasovima otvori put za dalje takmičenje.

A publika je odlučila da u sledeću emisiju idu: Nevena Đorđević, Filip Mitrović, Ana Perišić, Igor Terzija, Davor Jovanović, Darija Lukić. Najmanji broj glasova dobili su Dušan Kurtić i Aleksandra Dabić što ih je uvelo u muzički dvoboj.

Prva pesma na engleskom Dusan Kurtic Prvi glas Srbije   ispao Dušan Kurtić!

Nakon još jedne muzičke numere koju su izveli, žiri je presudio da šou napusti Dušan Kurtić koji, kako je rekao Mare, jeste iznenadio prvom pesmom na engleskom, ali je u drugom nastupu delovao nezainteresovano, kao da je  prišao pesmi previše ležerno.

Prisetimo se Dušanovog nastupa kojim je žiri bio oduševljen:

Izvor: Prva.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player