Princeza Lucija Pat je stigla u svoj zamak
0 komentara

Objavljeno 24.04.2010 u 10:21

Leontina i Lucija Pat juče su napustile porodilište „Narodni front“, u kom je popularna pop kantautorka 16. aprila na svet donela devojčicu tešku 3.450 grama, a dugačku 52 centimetra.

leontina filip pat1 Princeza Lucija Pat je stigla u svoj zamak

- Princeza Lucija je napokon stigla u svoj zamak – ponosno je uzviknuo tata Filip Pat kada je svoju devojčicu uneo u kuću. Babe i dede su se utrkivale juče u tome ko će se više naći pri ruci porodilji, mada za tim i nema previše potrebe jer se Leontina, uprkos carskom rezu, odlično oseća.

- Moja žena je odlično! Ne žali se, ne kuka, normalno se kreće i ponaša i uopšte nije razmažena – priča Filip, a Leontina dodaje kroz smeh: „Spao mi je stomak i super se osećam.“

Novopečeni roditelji tvrde da je bebica kakva se samo poželeti može. Iako ima tek nedelju dana, već se vidi da je to ličnost za sebe, kažu.

- Lucija je divna. Mirna je i ne plače mnogo, ne žali se. Lepo jede, lepo spava, ma prezadovoljni smo. Kada se zaplače, Leontina ili ja još kažemo: „Pst, nemoj da plačeš i da se brukaš, vidiš da imamo goste“ i ona se odmah umiri i ućuti.

Stvarno, kao da nas razume. Prepoznaje naše glasove i reaguje na njih – priča srećan tata i objašnjava da je njegov i Leontinin život dobio potpuno novu dimenziju i lepotu od kada je u njihov život došla Lucija.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player