Premijerno: Ceca i Seka pričaju o novim ljubavima
0 komentara

Objavljeno 18.12.2009 u 13:22

Poznate pevačice i prijateljice Svetlana Ceca Ražnatović i Svetlana Seka Aleksić bile su zajedno na snimanju novogodišnje emisije Magazin IN i između ostalog razgovarale i o novim ljubavima.

ceca i seka magazin in1 Premijerno: Ceca i Seka pričaju o novim ljubavima

Najveće srpske folk zvezde Ceca i Seka srele su se u sredu po podne na snimanju novogodišnje emisije Magazin IN na televiziji Pink. Ceca i Seka su vreme pre emisije iskoristile da proćaskaju o svojim novim ljubavima.

ceca i seka magazin in2 Premijerno: Ceca i Seka pričaju o novim ljubavima- Za razliku od Seke, koja je na snimanje došla sa verenikom Veljkom Piljikićem, Cecu ovog puta nije pratio dečko Vladimir Cvetković. Koleginice su se srdačno pozdravile i izljubile i, pred snimanje emisije, uz smeh su vodile slatki, ženski razgovor. S obzirom na to da su bile veoma raspoložene, nije isključeno da su „ogovarale” svoje mladiće.

“Njih dve su veoma bliske prijateljice, Ceca je svojoj mlađoj koleginici besplatno ustupila svoj studio u kom je Seka pre dve nedelje završila snimanje novog albuma „Slučajni partneri” – navodi izvor  blizak pevačicama.

ceca i seka magazin in Premijerno: Ceca i Seka pričaju o novim ljubavima

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player