Premijera novog Severininog spota “Nevira”
0 komentara

Objavljeno 25.08.2010 u 14:09

Severina je snimila spot za pesmu “Nevira” koju je predstavila na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

severina3 Premijera novog Severininog spota Nevira

Fotograf i režiser spota Viktor Drago, inače Severinin dugogodišnji prijatelj i saradnik, iz Severine je ponovno izvukao ono najbolje.

Severina je pesmu, koju je specijalno za nju napisao Miro Buljan, posvetila svim muškarcima i ženama što se silno vole, i javno i tajno,  udatim ženama i ljubavnicama.

“Pesma je posvećena svima koji bezuslovno veruju u ljubav i onima koji su patili u životu zbog ljubavi. Jer od svega je najveća ljubav. Čak i ako je bolela, ljubav je uvek istinita i prava. Pogrešni mogu biti eventualno samo ljudi”  izjavila je Severina za SeveFanClub te dodala:

“Muzika je pre svega, emocija s velikim `E`. Ova pesma je kao lepa, stidljiva devojka, kao ništa, a opet… Evo, na primer pesma `Gas gas`, mislite li da ja volim miris kamiona? Možda mi se ne dimi svako jutro pokraj glave, ali ta mi je slika: `Joj što volim miris kamiona` toliko živa da uopšte nemam dilemu da li bi  to pevala ili ne. Ja sam kao dete, meni oči svetle na takve, drukčije slike koje nisam isprobala, ali bih želela”.

Izvor: Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player