Posvađali se Danica i Arsa!
0 komentara

Objavljeno 09.01.2010 u 13:51

Jedan od najpopularnijih ljubavnih parova ove sezone kuće Velikog Brata Vladimir Arsić i Danica Kordić stigli su već da se posvađaju!

arsa danica Posvađali se Danica i Arsa!

Pomenuti par pre nekoliko dana je u društvu prijatelja izašao u popularni beogradski klub „Stefan Braun“. Arsa je imao najviše razloga za slavlje, što zbog pobede u Velikom bratu, a delom i zbog Danice, koja se ne odvaja od njega u poslednje vreme. Međutim, to Užičaninu očigledno nije bilo dovoljno, pa je zatražio „‘leba preko pogače“, što se nije svidelo njegovoj izabranici:
- Arsa je cele večeri bio najveseliji, a posebno mu je prijala činjenica da se u njegovom društvu našlo nekoliko manekenki, Danicinih drugarica. Nazdravljao je sa njima, igrao i flertovao, što se nije naročito svidelo njegovoj simpatiji iz kuće Velikog Brata. Danica, kad je sve to videla, digla je nos i otvoreno prebacila svom prijatelju na ponašanju. Počeli su da se raspravljaju pred svima, a scena se završila tako što su odvojeno otišli kući – priča dobro obavešteni izvor, blizak ovom paru.

danica i arsa Posvađali se Danica i Arsa!

Međutim, kada smo pozvali glavne aktere ove priče, stekli smo utisak da su sve nesuglasice iza njih: “Nemam “-  kroz osmeh nam je rekla Danica kad smo je pozvali.

Arsa je bio malo pričljiviji:  “Nikakva svađa nije bila između nas, samo to mogu da kažem. Tačno je da smo izašli u taj klub, ali ta priča nije istinita. Evo upravo sam sa njom i vozikamo se automobilom kroz grad ” – rekao je Vladimir.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player