Porodila se Ana Kokić!
0 komentara

Objavljeno 23.01.2010 u 10:35

Pevačica Ana Kokić (udato Rađen) i vaterpolista Nikola Rađen po drugi put postali su roditelji. Popularna pevačica je juče, oko 8.30 ujutru u porodilištu u KBC „Zvezdara” u Beogradu na svet donela devojčicu, tešku 2.850 grama i dugačku 50 centimetara kojoj su roditelji dali ima Tea.

ana kokic nikola radjen Porodila se Ana Kokić!

Kao i prvi put Ana se porodila carskim rezom. Sve je proteklo u najboljem redu, i mama i beba se odlično osećaju i za četiri dana će otići kući gde ih s nestrpljenjem očekuju tata Nikola i starija ćerkica Nina koja upravo danas proslavlja prvi rođendan.

Ana i Nikola su planirali da naprave pauzu između dva deteta najviše zbog toga što je i prva bebica rođena carskim rezom, pa je savet lekara mladoj mami bio da ne zatrudni najmanje godinu dana. Ali, u životu ne biva sve po planu. Bebica koja je juče rođena začeta je samo tri meseca nakon rođenja prve ćerke. I Ana i Nikola bili su iznenađeni i zatečeni, ali su, kako kažu, to protumačili kao dar od Boga.

ana kokic nikola radjen1 Porodila se Ana Kokić!

- Deca su najveće bogatstvo. To je nešto najlepše što čoveku može da se dogodi i Nikola i ja ni trenutka nismo razmišljali da li da zadržimo bebu – rekla je Ana.

Popularna pevačica nije želela da ugrozi zdravlje bebe, pa je posle nekoliko meseci trudnoće, zbog kontrakcija prestala da peva i nastupa po zadimljenim klubovima. Vreme je provodila u kući uz ćerkicu Ninu kojoj se potpuno posvetila.

Nikola Rađen je svaki slobodan trenutak koristio da bude uz Anu i ćerkicu. Kao brižan muž trudio se da Ani olakša trudnoću i pomogne joj pri kućnim poslovima i oko ćerkice. Ana i Nikola su u braku od oktobra 2008.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player