Počinje VIP Veliki Brat!
0 komentara

Objavljeno 30.01.2010 u 18:15

Četvrti serijal „Velikog brata” sa poznatim ličnostima počinje da se prikazuje večeras u 21 čas na Televiziji „Pink”. Prag poznate kuće na Košutnjaku preći će najmanje dvanaest ličnosti koje će se u narednih mesec dana boriti za nagradu od 50.000 evra.

VBB1Ser Logo Počinje VIP Veliki Brat!

U kući bi večeras trebalo da uđu pevačice Romana Panić, Anabela, Irina „2HOT”, te folkeri Era Ojdanić i Bora Drljača, snagator Ervin Katola, manekenka Sanja Brnović, transvestit Boki 13 i popularni MC Stojan. Očekuje se ulazak novinarke Divne Karleuše, pevačice Aleksandre Perović, te manekena Mladena Radulovića – nekadašnjeg dečka Seke Aleksić. Mladen bi trebalo da u kući „Velikog brata” javno objavi sve pikanterije iz višemesečne veze sa popularnom folkerkom.
Boje Bosne i Hercegovine trebalo bi da brani Tamara Simić iz Bijeljine koja je 2007. godine bila druga pratilja na izboru za mis, dok je učešće bivše ukućanke Ene Popov i repera Đusa neizvesno do samog početka emisije.

Kako saznajemo, „Emotion” je u poslednjem trenutku pokušao da kontaktira Lepu Lukić, dok pisac Nebojša Pajkić odbio učešće dan pre ulaska u karantin u kome su VIP-ovci proveli 24 sata pred ulazak u kuću.
Pored VIP zvezda koje će se boriti za novac, večeras se očekuje i ulazak gosta iznenađenja, a to bi trebalo da bude pop pevačica Nataša Bekvalac. Ona će u kući provesti najviše dva dana, a ovo će biti idealna prilika da promoviše novi singl koji bi uskoro trebalo da izađe.

Takmičare ove godine Veliki brat neće maziti, kao do sada, te će stanari na samom početku biti podeljeni u dve grupe – na bogate i siromašne. Bogati će uživati u svim blagodetima života – velikim količinama hrane, pića, udobnosti, dok će siromašni u svemu oskudevati.

Izvor: blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player