Otac Marka Jarića jedva čeka da vidi unuku!
0 komentara

Objavljeno 03.12.2009 u 11:36

Bivši košarkaški reprezentativac i odskora srećni deda Srećko Jarić priznaje da jedva čeka da vidi unuku Valentinu i uživo, a ne samo na „skajpu“, preko kojeg komunicira sa sinom.

adriana lima marko jaric Otac Marka Jarića jedva čeka da vidi unuku!

Iako je planirao da otputuje u Ameriku i bude uz sina Marka kada se Adrijana Lima porađala, to se ipak nije desilo.

- Nisam otputovao jer je porođaj trebalo da bude u decembru i planirao sam da tada budem u Njujorku. Međutim, porođaj je došao nešto ranije, tako da sam morao da se zadovoljim da unuku vidim na „skajpu“ – kaže za „Alo!“ Srećko Jarić.
- Unuka mi je preslatka i liči na mamu. Ne mogu da verujem kako već pozira kada se stavi kamera! Otići ću da je vidim posle Nove godine, a pošto je Valentina još mala, oni ne mogu da putuju ni u Brazil ni u Srbiju – priča deda, koji ne može da sačeka trenutak da otputuje i vidi porodicu.

Na našu konstataciju da je Marko izrazio želju da živi u Evropi, Srećko odgovara:
- Veliki je raskorak između želja i stvarnosti. Zasad će morati da se pomiri da živi u Americi, a šta će biti kasnije, videćemo. Toliko je posvećen ćerki da mu ništa ne pada teško, čak ni da živi tamo gde možda i nije želeo – objašnjava Jarić senior.
Inače, tata Marko je posle rođenja ćerke izjavio da će ćerku krstiti u Srbiji.
- Valentina će sigurno biti krštena u pravoslavnoj crkvi, a da li će posle i u katoličkoj, to ćemo još videti. Isprva smo mislili da ćemo dobiti dečaka. Kada je Adrijana bila u Brazilu na pregledu, rekli su nam da će biti dečak, a kasnije smo saznali da ipak čekamo devojčicu. Čim se rodila, ćerka mi je zarobila srce – izjavio je tada srećni tata Marko.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player