Oproštajna žurka za Džerarda Batlera!
0 komentara

Objavljeno 11.05.2010 u 11:30

Džerard Batler i Ralf Fajns danas napuštaju Srbiju, a uoči njihovog odlaska ekipa filma „Koriolan“ odlučila je da napravi oproštajnu žurku na kojoj su proslavili uspešno snimanje.

Batler se na adekvatan način oprostio od beogradskog noćnog života, koji mu se tokom ove dve nedelje i te kako osladio, a odabrana ekipa slavila je do zore u prestižnom noćnom klubu „OH! Sinema“, gde je Batler pokazao da, osim glumačkih, poseduje i pevačke kvalitete.

batler Oproštajna žurka za Džerarda Batlera!
Iako su svi očekivali da na žurku dođe sa ovonedeljnom devojkom, srpskom manekenkom Martinom Rajić, Batler se pojavio sa teniserom Maratom Safinom, koga je upoznao tokom „Srbija opena“ i sa kojim se združio.

Nedolazak plavokose Martine prisutni su odmah počeli da komentarišu rečima da je najverovatnije da je raskinuo vezu, ali on to nije želeo da komentariše niti se opterećivao devojkama. Tokom žurke je sve vreme igrao i iako su mu pripadnice lepšeg pola neprestano prilazile, ni sa jednom se nije posebno zbližio.

batler safin Oproštajna žurka za Džerarda Batlera!
Dok su se točile litre i litre skupocenih pića, kočnice su potpuno popustile, a škotski glumac je bio nezaustavljiv. Za dobar štimung na žurci bila je zadužena nekadašnja učesnica „Operacije trijumf“ Mika Kostić u pratnji „Bla, bla benda“, a Batleru se toliko dopao njihov performans da je u nekoliko navrata skakao po bini, uzimao mikrofon i pevao iz sveg grla. U nizu pesama koje je pevao najbolje mu je pristajala pesma „Seks bomb“, čije reči nije baš najbolje znao, ali je zato odigrao vrući ples, koji su pratili aplauzi, zbog kojih je sijao od zadovoljstva.

- Batler je celu noć bio aktivan, sa svima se pozdravljao, pričao, vrteo se po klubu. Bio je veoma raspoložen i uljudan prema svima. U jednom trenutku se zajedno sa vlasnikom kluba Andrejem Kesićem popeo na binu i otpevali su pesme „Light My Fire“ i „Sex Bomb“. Batler ima rokerski glas, divlji, a kako izgleda, tako i peva, vrlo seksi – kaže kroz smeh Mika Kostić, koja je bila oduševljena Batlerovom energijom, koji je imao vremena za sve goste, a posebno za lepotice.

- Neprestano su mu prilazile devojke. Toliko lepih devojaka na jednom mestu nisam videla u životu. Kao da su se okupile najlepše devojke Beograda. Sa svakom je popričao nekoliko minuta i svaka se osećala posebno, ali se nije ni sa jednom zadržavao niti intimnije družio – kaže Mika.

Batlerov šou iz prikrajka je gledao Ralf Fajns, koji je sedeo sa našim biznismenom Dan Tanom i njegovom ćerkom Gabrijelom, inače producentom filma.

Osim njih, žurci su prisustvovali glumica Danijela Vranješ, ali i glumci i supružnici Ana Sofrenović i Dragan Mićanović, koji su svima demonstrirali koliko se vole, te su se većinu vremena ljubili i grlili. Sa druge strane sedeli su pevačica Ana Nikolić u pratnji dečka i mame Miljane, i njih troje su takođe igrali do zore. U prijatnoj atmosferi uživali su i Marko Mišković, Srđan Šaper i Maksa Ćatović.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player