Ognjen Amidžić na odmoru u Njujorku!
0 komentara

Objavljeno 09.03.2010 u 10:38

Voditelj „Farme” Ognjen Amidžić iskoristio je nekoliko dana pre početka emitovanja popularnog rijaliti-šoua da sa prijateljima otputuju u Njujork.

amidza Ognjen Amidžić na odmoru u Njujorku!

Ognjen je odleteo prošlog ponedeljka u prepodnevnim časovima i u Americi će boraviti do sredine ove nedelje. Amidžić je u Njujorku, pored odmora, obavio i brojne poslovne obaveze, vezane za svoju emisiju „Amidži šou”, za muzičku karijeru, ali i neke nove projekte koje zasad drži u tajnosti.

- Završio sam emitovanje drugog serijala „Amidži šoua” pa sam do početka „Farme” koje je zakazano za 14. mart iskoristio nekoliko dana da sa prijateljima otputujem za Njujork zbog privatnih i poslovnih obaveza. Put jeste naporan i ja ću tamo ostati samo deset dana, ali mi je bilo potrebno malo promene. Boravak u Americi iskoristiću da se malo opustim, ali i završim mnoge poslovne obaveze! Ovo je prvi put da sam u Njujorku i mogu da kažem da izgleda kao iz snova. Obišli smo sve znamenitosti i, naravno, provozali smo se tradicionalnim kočijama po Central parku. Po povratku u Beograd sa koleginicom Aleksandrom Jeftanović odmah počinjem sa pripremama za vođenje „Farme” – rekao je u Ognjen.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player