Novak Đoković i Ivo Karlović snimaju pesmu!
0 komentara

Objavljeno 05.01.2010 u 11:52

Hrvatski teniser Ivo Karlović najavio je u intervjuu za „Večernji list” da će uskoro u Zagrebu snimiti duet sa Novakom Đokovićem.

karlovic nole x Novak Đoković i Ivo Karlović snimaju pesmu!

- U sklopu humanitarnog projekta protiv droge koji će zaživeti ovog leta na području bivše države zapevaću zajedno sa Novakom Đokovićem. Ja sam već u studiju u Zagrebu snimio neke delove pesme, a Novak će, u zavisnosti kada bude imao slobodnih termina, takođe doći na snimanje u Zagreb. Iako je reč o zezanciji, biće to poučna pesma protiv droge, a u ceo projekat su uključeni i noćni klub „Papaya” koji se nalazi  na Pagu i Exit festival iz Novog Sada – ispričao je Karlović koji uveliko radi na svom prvom albumu na kojem će se naći uglavnom hip-hop numere.

Da podsetimo, Nole  je poznat kao veliki ljubitelj muzike,  pa je prošle godine  gostovao na albumu koji su snimili Bob i Majk Brajan koji već godinama spadaju u najbolje teniske dubl parove sveta.

Takođe, uoči Nove godine, Đoković je najavio i da je rešio da osnuje rok bend, koji za sada nema ime.
- Moji prijatelji i ja odavno imamo tu želju i došlo je vreme da je ostvarimo. Bubnjeve će verovatno svirati moj mlađi brat Marko, a što se mene tiče, ja ću svirati bas gitaru. Spreman sam da deo svog slobodnog vremena posvetim tom instrumentu – rekao Novak.

novak djokovic11 Novak Đoković i Ivo Karlović snimaju pesmu!

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player