Nova frizura Seke Aleksić!
6 komentara

Objavljeno 26.11.2009 u 11:44

Seka Aleksić je ponovo šokirala javnost – plavu kosu ofarbala je u crno i ošišala se „na čiroki”! Naime, folk diva se u utorak, posle dvomesečene medijske izolacije, prvi put pojavila u javnosti na glamuroznoj proslavi povodom 100. broja nedeljnika „Helou”. Tom prilikom, predstavila je novi imidž – „čiroki” frizuru i vitko telo.

seka aleksic11 Nova frizura Seke Aleksić!

Seka je na žurku došla sa verenikom Veljkom Piljikićem. Zbog nove frizure, Sekin dolazak izazvao je najveću pažnju medija i gostiju. Ona je inače sklona čestim promenama frizure, a ovog puta je radikalno skratila kosu, na predlog novog frizera, Mister Iksa. Pored nove frizure, pevačica je pokazala i vitku liniju. Ona je u poslednja dva meseca, uz pomoć zdrave ishrane i napornih vežbi, oslabila čak deset kilograma – kaže izvor  blizak pevačici.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

6 komentara

 1. seko mnogo ti je lepa nova frizura

 2. seko ti si mi najbolja pevacica i super ti je nova frizura stoji ti lepo zato sto si lepa!!!!zelim ti svuda lep provod,zdravlje i sve ostalo!!!!!navijam za tebe!!!!!Super ti je frizura!!!!!!!!……….xD

 3. Nina Dejanovic

  hahahahahahahahaha, pa ona je luda, ruzniju frizuru nisam videla a ni ruzniju devojku nisam videla odvratna je frizura a i odvratno joj stoji!!!!!!!!

 4. mina

  seko ti si kraljica,jako mi se svidjaju tvoje nove pesme,extra izgledas. BOLJE DA LJULJA NEGO DA ZULJA.TO KAZE I MOJ SUPRUG

 5. isidora

  twoja frizura je ocajna a i ti si samo su ti extra nowe pesme………….

Odgovori

Get Adobe Flash player