Nole sa devojkom na odmor ide na skijanje!
0 komentara

Objavljeno 01.12.2009 u 13:09

Popularni teniser Novak Đoković posle naporne turneje polako pakuje kofere kako bi zajedno sa svojom devojkom Jelenom Ristić otputovao na odmor. Nole je odlučio da pauzu između mečeva iskoristi kako bi išao na skijanje, drugi sport posle tenisa prema kome gaji veliku ljubav. On razmišlja da li da prvo otputuje u Austriju ili da sve vreme ostane u Srbiji kako bi uživao na Kopaoniku.

nole Nole sa devojkom na odmor ide na skijanje!

Iako je nekoliko puta izjavio kako bi voleo da odmor provede u Srbiji, najizvesnije je, kako saznajemo od izvora bliskog ovom teniseru, da će za nekoliko dana prvo otputovati u Austriju.
- Vreme je za zasluženi odmor, odigrao sam više od devedeset mečeva u ovoj sezoni, te sam na poslednjem turniru bio prilično iscrpljen i nisam dao sve od sebe – ispričao je Novak.
- Obožavam skijanje toliko da sam spreman da rizikujem uprkos opasnosti od povrede. Mnogo ljudi mi govori da to ne radim, ali kada nešto želim, onda me niko u tome ne može zaustaviti. To je moj drugi sport. Kada sam imao 11-12 godina, skijanje mi je bilo pre tenisa, ali tada sam napravio izbor i izabrao tenis – ispričao je jednom Nole.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player