Nole kupuje stan u centru Beograda?
0 komentara

Objavljeno 20.04.2010 u 12:08

Novak Đoković kupuje dupleks u centru Beograda vredan dva i po miliona evra, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora!

novak djokovic4 Nole kupuje stan u centru Beograda?

Prostrana gajba od 240 kvadrata nalazi se u blizini Knez Mihailove ulice, u istoj onoj zgradi u kojoj je stan zbog kojeg su nedavno zaratile Sandra Meljničenko i Jelena Jakovljević bin Drai, što je preneo jedan domaći nedeljnik.

Prema pisanju pomenutog nedeljnika, dve lepotice nameračile su se na istu gajbu u „pametnoj kući“, gde kvadrat košta tričavih 9.000 evra!

Kad čuju da će im u komšiluku biti i najbolji srpski teniser, novopečene bogatašice sigurno će imati razlog više da pazare „stančić“ u istoj luksuznoj građevini:

- Stan koji kupuje Nole nalazi se na poslednjem spratu. Ima dva nivoa, a budući vlasnik želeo je da prvi nivo bude pretežno crn, a drugi u nijansi slonove kosti. Samo kupatilo ima 60 kvadratnih metara i u njemu se nalazi kompletan spa centar, uključujući saunu i đakuzi – tvrdi izvor.

Na vrhu „pametne kuće“ nalazi se zajednički bazen, u kojem se Đokovići neće kupati. Ne zbog toga što su uobraženi, već zato što će sličan imati u svom stanu. I to na terasi, koja je velika koliko i kupatilo.

Do stana se dolazi liftom koji pokreće specijalna kartica, a za obične smrtnike sve ovo zvuči kao prava bajka. Možda zbog toga iz PR službe slavnog tenisera nisu želeli da nam potvrde informacije do kojih smo došli:
- Nije istina da je Novak kupio stan u Beogradu. Ni u centru grada, ni na bilo kom drugom mestu – rekla nam je Aleksandra Radujko, šef tima našeg tenisera, koja je zadužena za odnose sa javnošću.

Kad Sandra i Jelena pročitaju ovu zvaničnu izjavu, možda zakopaju ratne sekire i odustanu od kupovine. A onda Đokovići mogu na miru da se usele.

Izvor: Kurir-info.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player